saraböke

Det är helt sjukt vad långt ut i skogen man kan bo!! :O
Var hos ninnie i skogen, har visserligen vart där förr, men kan inte minnas att det tog så djävulsk lång tid att köra dit xD haha
Lördagen var jag robin, jill, och jesper på vägen för att först hämta upp thomas på vägen och sedan köra den långa biten ända till saraböke där vännen ninnie bor hos sina föräldrar! otroligt många gången körde jag förbi det ställe där jag skulle kört in, det blev backning på vägen... oändligt många gången beräknade jag kurvor fel och körde alldeles för snabbt hahah! men det gick bra och ingen är skadad! VIKTORY! haha
Först blev det till att mätta våra magar med god veggo soppa! =) sedan blev det snack, och även en gammal screem film från 90-talet (VHS) som förgyllde kvällen, och neej jag blev inte rädd. hoppade bara till när det kom plötsliga grrejer.
även om jesper ville ut i skogen jätte mycket och skrämmas efter filmen blev det inte så för filmen var helt enkelt inte läskig... haha
tack för ett mysigt dygn ninnie! =)

Helg i götet

Tjena alla glada läsare!
Nu jag har kommit hem från ännu en J-cupen tävling, fast denna gången satt jag på "fel sida", jag satt alltså och kollade på, jag brukar ju i alla fall deltaga på något höger...
Det var en otroligt bra och rolig helg som började med att jag och Anna tog en snabbis på stan för att sedan hämta Ålle och vänta på evve som skulle köra till GÖteborg efter oss... Vi körde upp med lite små missar.. haha Anna tyckte klumpen på gpsen var för stor och visste därför inte vilket håll vi skulle köra åt när vi kom in i det mer tätbefolkade göteborg. men vi kom fram innan tjejerna skulle köra så vi är nöjda!!
Efter tävlingen så drog vi till Frida där vi skulle tillbringa natten för att göra oss i ordning, lämna bilen och vara lite artiga mot "värden" som frida hyr hos..
Det blev käk på stan och sen mys fest hos Oscar, tack för kvällen Oscar!=)
Sen blev det upp tidigt för att kunna se och heja på när kill - och tjej laget förtränade och sen även tävlade. En otroligt rolig helg, jag har saknat dagarna man kollar på tävlingar, är nervös så att man inte vet vart man skall ta vägen, och jag har saknat laget som tusan!!!
-
-
-
-
-
-
Kärlek

Göteborg- Högskolemässa!

tjena!
Idag var det mässa för högskoleutbildningar i Göteborg, många människor hade riggat upp med mycket godis, många skyltar, preparerat men både det ena och det andra. Sen var det ju även en hel del väldigt förväntansfulla människor där med, där ibland var jag och mina klasskamrater och många från Kattegatt för den delen. Vi åkte upp alldeles för tidigt för att någon ens kunnat hinna vakna ordentligt, men vi hade det bra där bak i bussen ändå, vi drog våra torra skämt hit och dit medan vi försökte med alla medel att hålla allas humör lika glada som våra.
När vi kom fram förväntades en hel del grejer utav oss, vi skulle kunna ta in mycket intryck på samma gång, hinna tänka ut frågor i våra sega "fortfarande humor glada hjärnor" och sen kånka runt på alla broschyrer och kataloger alla slängde upp på oss.
Men efter ett tag börja men komma in i det och samlade på sig saker mer självmant. det har vart en toppen dag och jag tycker det är synd att inte alla tog chansen till att hänga med. -Dom som har chansen borde ta den!
Snart blir det besök på Lunds universitet! skall bli lika kul det tycker jag!=)
Nu sitter jag är trött och förvirrad, borde det bli film mys eller plugg? ett svårt beslut med tanke på att plugget snart måste vara klart.
Kärlek från the one and only Amanda

måndags tankar

Tjena allihopa!!
Idag har en stark känsla över lycka spridit sig över min kropp, Jag har nämligen samlat på mig några vuxen poäng och gått till banken för att öppna ett sparkonto där lite av mina pengar ramlar in varje månad, jag vill ju ha råd med alla festligheter och festivaler till sommaren! dax att spara i tid! Sen har jag fixat lite annat smått och gått man samlar på sig vuxen poäng om man gör... och neej kalla mig inte lill gammal eller någonting, det är banne mig det jobbigaste man kan vara..
Sen har även lite tankar om att flytta hemifrån förgyllt mina tankar, tänk att få inreda en lägenhet precis hur man vill ha det! Tänk att kunna få göra precis hur man vill, städa när man vill, tvätta när man själv vill, göra allt när man själv vill! Det är små saker som bidrar till en stor frihetskänsla, någonting jag längtar till!
-
-

-"Amanda Smycken"
Köp smycken och stötta rädda barnen
-
Kärlek

fars dag

Detta har vart en helg bestående av en enda dag där jag egentligen inte fått gjort någonting alls som jag behövt få gjort... Har glömt att förbereda det jag skulle göra, i och för sig kan jag ju redan ganska mycket utav författarna som jag skall skriva i morgon på uppsatsskrivningen... Men, det hade ju inte skadat att läsa lite mer, men man får ju prioritera! Det her vart min fars dag och alla andra farsors dag med...
Vi i vär familj och våra kompisar har vart och käkat en gås middag tillsammans, för mig som är vegetarian så blev det ju såklart ingen gås, men kallar det så ändå, alla andra käka ju gås =) haha
Grattis alla farsor!

öppet hus

tjena!
Idag vart det öppet hus på min kära skola! Mycket folk och en massa blyga nior! stackarna, jag kom ihåg hur det var när jag var på öppet hus.. massa folk over allt och det var som en enda stor djungel!! jag tyckte att skolan var som en labyrint, det såg likadant ut överallt och så plötsligt skulle man fråga massa grejer och vara trevlig och "intresserad" av allting. haha ja det var inte det lättaste när man inte hade någon koll på vad man ville syssla med.
Nu sitter jag här på mitt rum och funderar på om jag skall ta tag i Svenskan nu eller i morgon eller senare.. haha!
Ha det bäst allihopa!

egenskap

Tjohej i höstmörkret!!
Visst är det en väldigt underlig mänsklig egenskap att alltid skjuta på allt man skall göra! en anledning kan ju vara att man har alldeles för lång tid på sig och tycker att det är så mycket tid att man tänker "det kommer dyka upp tillfällen när jag har mer tid att göra det, jag skall ju iväg nu" eller så tänker man inte alls, bara att man "någon gång kommer göra det". Nu sitter jag i alla fall här sista dagen, eller ja, kvällen som vanligt och har allt hängande över axlarna och det måste ju verkligen bli klart...
-
Grattis min vän Victoria! Nyligen förlovad med pojkvännen Stefan!
det är så kul, så vackert och romantiskt!
Jag är så glad för er bådas skull, kommer inte kunna släppa det här på ett tag nu,
blir helt lyrisk och glad vet inte vart jag skall ta vägen!
haha grattis vännen! ♥
Kärlek

PA-Färger

Okej, nu har jag äntligen kommit fram till vilken färgkombination som passar min kollektion smycken bäst! Med mycket velande fram och tillbaka så fick utbudet bestämma. JAg valde först mellan 20 stycken olika, men sollade ganska snabbt bort 10 stycken utav dem. Sedan efter den stora sollningen hade det gått lite mer långsamt, tillslut så fick jag fram tre olika, det var där ni hjälpte mig! Tack så jätte mycket för hjälpen det har verkligen hjälpt mig, jag har fått många kloka och okloka kommentarer... men de alla har hjälp mig, tack så mycket!
-
-
Det här är kombinationen jag tillslut bestämde mig för!
Tyckte ni att jag gjorde rätt? kommentera gärna!
Nu gäller att hitta bra och liknande färger, men det är säkert inga problem, det finns ju hur mycket färger som hellst att välja mellan=)
Ha det fint allihopa!

blogg

tjena tjena!
nu kan alla i blogg värden pusta ut! Kissie sa på ett tv program att hon spaler ut sitt blonda rykte. hon menar att "blond och dum" säljer...
Det är ju kul att det finns olika personligheter, men för min del så räcker det med att vart inne där en gång, det går ju bra för dom ändå! =)
Nu skall jag ta min en riktigt stor mugg te och bädda ner mig i min soffa med mysig filt och kolla på Oliwer Twist!
-
-Alla smyckena jag lägger ut är till försäljning,
för eventuellt intresse är det bara till att kontakta mig.
Kärlek

smycken.


mina handgjorda smycken.