måndag är vad det är!






Tillbaka till verkligheten! 
Då var det måndag efter en långhelg, det är ju alltid lika segt att komma tillbaka till "all skit"  efter man har haft fin och bra långhelg hemma, innan man hinner blinka är det måndag igen. 
Det är inte ofta jag sover på lektioner! men idag was the day... eller jag snarkade ju inte hela, men i sådär några minuter på svenskan. inte att det var tråkigare än var det brukar vara eller så, bara att jag var galet trött!






Ha det!










 

Fantomen på operan

I kväll vill jag bara ge ett extra slag för "Fantomen på operan" 
en film som tydligen många har sett när de var små... men inte jag. 
jag och mor min såg den idag, första gången får både två =)
 ganska lång film, men verkligen sevärd!







so se it!
over and out

Kläder!

Var inne i stan innan idag och efter lite snack med mor så köpte jag en röd jacka som jag kollat ut!
 Mycket fin är den! sen köpte jag även en klänning som jag skall ha på kung kusin Fridas student! =)
 Det är så mycket jag  behöver och vill ha, men jag kan inte köpa allt, pga pengabrist! suger gör det... 
Här följer några bilder, den röda jackan är den som nuförtiden är min, den svarta klänningen hittade jag bara när jag letade efter bild på jackan, och lika så den gråa tröjan... men mycket snygga var både plaggen! =) Den gula klänningen som jag köpte till kungens student får jag lägga in bild på sen eller nått!! för jag pallar inte vänta på att datorn skall ladda klart den sega h&m sidan xD haha! 

     


Måndag är vad det är!

 



Idag var faktiskt en helt meningslös dag i skolan... gjorde inte ett skit =P haha men efter skolan så blir vet mysfik/ kvalitetstid  med Olivia =) hah sen har jag inte haft mina glasögon sen fredags... märktes när jag skulle spela fiol, såg fan inte vad där stod =P men men... Ulla hade överseende =) 



moralsnack...

Haha Victoria min ända trogna bloggläsare ;) det var inte alls dig jag menade med moralsnacket... det var såklart Jan. Det jag menade var bara att jag kände mig lite små skum när det första jag gjorde den dagen var att gå hem och skriva i min blogg när han hade sin utläggning om att det var fullt meningslöst =) 
Titta och njut av den otroligt "fina" bilden! hahah









Förresten så är det UPPVISNING i högskolehallen idag! kl 14.00 börjar det för den som intresserad! =)
 annars får väl ni ha en trevlig dag åt annat håll ;) 

kärlek och respekt åt alla ;) 

Sovmorgon



Känner verkligen att jag behövde detta! tack snälla jan att jag fick eneglskan igår ändå! först ville jag ha det idag, men nu när det är avklarat så är det gött att jag fick gjort det igår!  Sen kunde det ju förståss vart gött att kunna komma hem och ta det lungt innan träningen så jag hade haft lite krafter kvar... gick ju inte så bra igår... vill verkligen klara frammåt på matta!! taggade till tusen! =)

Vårbilder


För några dagar sedan så var jag ute och fotograferade lite med mor min, vi fick sådan himla lust att bara  sticka ut så det gjorde vi... Det visade sig att det var rätt gjort, för vi fick några fina bilder, och vi hade himla roligt där vi sprang omkring och kröp på marken och "jagade" fina bilder som vi ändå inte visste vad vi skulle ha dom till... men här kommer ett gäng av de jag tog på vår färd =) 
känns faktiskt ganska olustigt att skriva ett blogg inlägg nu, snackade en del om det på engelskan idag... gled så fint in på ämnet xD haha alla verkade vara emot det, att man viker ut sitt liv där alla, vem som helst kan läsa vad man skriver. men nu vill jag bjuda på mina bilder, så jag bryr mig faktiskt inte om allt moralsnack jag fick höra på =)






over and out ♣