Körkort

Efter många nervösa dagar och mycket övning har jag äntlien fått mitt körkort! galet det känns att själv sätta sig i bilen och ha tillåtelse att köra hemmifrån! en mycket fin kännsla som komme finnas kvar länge =)


torsdag

idag har vart en go dag! fått en massa gjort, sådnt som har jag behövt göras länge =) skönt att äntigen ha sakr överstökat... eller ja, det är ju en sak som återstår! det är att söka till sommarjobb! jag har barainte fått tummen ur xD men det skall göras i morgon, dagen då jag är ledig! himla gött ärskall det bli! men illa som det är så måste jag upp kl hal sju xD skall ha körlektion, en som jag måste ta nu föra jag skall köra upp... eftersom jag skall köra upp en eftermiddag så skall jag lära mig hur man skall andvända hel och halvljus... mn snälle lärare gav upp sin sovmorgon för min skull! hima snällt!



kärlek

kock...

kom på mig själv nyss med att sitta och kolla på "årets kock" vad gör jag det för?! menar, är inte ens intresserad av att laga mat =P är ju gott... men inte överdrivet kul att kolla på xD jisses vad jag int hade skrivglöd i fingrarna idag... får fasiken inte ur mig mer ord ur dom xD

kärlek

hår

jag tycker ju att mitt hår är så himla tradigt! jag vet inte vad jag skall göra med det, det ända jag har viljat ha till frilla i flera år är ju dreadlocks... för det första är mitt hår antagligen lite för kort för att det skall bli bra med mitt egna hår och för det andra blir jag väl utslängd av päronen ifall jag gör det. dom tycker att det är fruktansvärt fult, kan inte riktigt förstå hur man kan tycka det är så fult att man är beredd att slänga ut sitt barn för att hon har det... men det så klart, jag förstår inte rikigt hur mina föräldrar tänker i något avseende.
skall skaffa skaffa det när jag flyttar, antagligen blir det de första jag gör!