fredag, förkortad...

hah, vaknade nyss... jag har nog inte sovit så här länge sedan jag var sex eller sju år! brukar få galet ont i huvudet ifall jag ligger i sängen längre än till klockan 11...
gårdagen började okej, kom inte ens ihåg vad jag gjorde i skolan förutom att vi hade formgivning... satt där och målade på förslag. sen gick jag drack kaffe med Mustig!
kvälle började med (förfest?) hos norre, det var rätt lungt. kände ingen direkt utom calle, ludde och norre! sedan bar det av till stan! så sjukt gött att komma inöverallt nu eller! var på tiden kan man ju påstå! (det hät känns verkligen som att jag skriver en dagbok nu, vill inte att det skall vara så! då skaulle jag ju lika väl kunna skriva i den...)

tack för en trevlig kväll killar! och tack calle för at du följde mig hela vägen hem när vi missat sista bussen hem!

...





jag vet en som hade mens idag!

...





jag vet en som hade mens idag!

bil?!

idag har man mindann inte gjort ett (gjuta) i skolan, ganska skönt att ha sådana dagar ibland... men stud från stund var det faktiskt riktigt tradigt! Och så fick mina kära vänner mig att bli riktigt sjukt nervös inför uppkörningen! jag har ju liksom (shit, använde jag mig av liksom?!) inte tänkt på det så mycket tidigare! men ju närmre slutet av veckan man kommit ju mer har jag fått höra om uppkörning hit och uppkörning dit! är glad så länge jag inte behöver snacka om det xD eller, jo jag vill ju snacka om det, men med rätt personer kanske... vissa gör mig bara mer nervös än vad jag behöver vara!

idag på förmiddagen så var det "gå och kolla på olika ämnen man kan välja-dag" ganska skönt att slippa vanliga lektioner... och ganska kul att se vad som finns! jag funderar på om jag skall läsa psykologi A och B, människa socialt och kulturellt, samhäll B, Tyska steg 5, svenska C... det var alla eller? jo webdisign också! den vill jag nog gå! =)




Den här bilen är min ifall jag någon dag blir rik.
 Galet snygg!

måndag

varför finns måndagar?! dom borde sjutas, inte för att jag tror att det skulle göra speciellt mycket skillnad men dom borde faktiskt inte finnas... man kan ju faktist säga att mina måndagar börjar så illa dom kan göra, skall nämligen upp sju för att hinna med bussen som går 30 minuter snare, ite nog med det så är första lektionen matte med den sämsta läraren som existerar! jag fattar inte hur han har kunnat bli lärare! jag menar borde man inte tycka att man har någonting att ge om man väljer att utbilda sig till det, att man kanske är bra på att få andra människor att förstå eller är bra på att förstå hur människor fungerar... sådan är verkligen inte min lärare, jag tror att han inte dög till något som han sökte till, så fick han ta lärare som han egentligen är helt värdelös på!
sedan fick jag släpa fiolen hela dagen i onödan, min lärare var sjuk... det smset fick jag på mattelektionen vilket betyder om jag inte hade haft den lektionen så hade jag fått det smset när jag var hemma och skulle därför sluppit att släpa på det...
mitt i allt illa på dagen så gick jag och fikade med victory, mycket skitsnack blev det! jag kan verkligen se mig,olivia och victoria framför mig när vi är gammla... sitta där på ett fik och snacka skit! haha fan va coolt=P
victoria du räddade min dag! är glad att jag har dig, så kul att vi tänker på samma saker utan att ens behöva se på varandra! =)

kärlek

trevlig läsning xD haahha

idag har vart en dålig dag... har liksom kännt mig "borta" hela dagen, liksom om jag började träna för tidigt efter min sjuklighet... så förlåt mig allihopa för en seg dag i mitt sällskap (segare än vanligt xD) sista lektionen på formgivningen så orkade jag knappt skrolla ner på sidorna för att kolla efter mosaik konst.. då är det fanimej illa, för det är ju annars i vanliga fall väldigt intressant att komma på konst av till exempel Hundertvasser (hundra vatten på tyska) och den andra konstnärn som jag inte kommer på namnet på nu för tillfället.
sen när jag skulle gå in till stan för att hämta min mobil som kom tillbaka från lagningen redan i måndags, så var det sjukt lång kö (sjäva kön var inte så lång men dom tar en sådan tid på sig att man håller på att bli galen! speciellt när man inte mår så bra) så när jag kom fram så hade jag glömt vad jag skulle göra där xD hahaha!!! så när jag väl kom på att jag hade lånemobil och skulle hämta min egen så skrattade tjejen bakom disken åt mig! jag klandrar henne inte! men nu har jag i alla fall fått tag i min egna mobil, hela mobilfan har blivit totalrensad, och alla kontackter och sms var borta! jag frågade henne om det fanns något sätt att få tillbaka det, men hon sa att dom alltid sparar nummer, bilder, musik och sådant innan dom skickar iväg mobiltelefoner... fast självklart så hade dom inte gjort det på MIN! varför händer sådant här alltid mig?! man blir ju så arg!
nu är jag så upprörd att jag inte pallar skriva mer junk =)










livet är som en enda sex-ställning, citat av dommeisa på myskväll hos mig.

hej alla läsare! jag har varit dålig på att filosofera här väldigt längge nu, jag vet att jag skrev det förra inlägget också (tror jag). men jag känner mig som en väldigt dålig bloggare, jag är ju inte som blondin bella direkt xD haha, nej men serri (som de flesta fjortisar brukar säga) jag är en usel bloggare ifall det inte är någonting speciellt som häner i mitt liv som jag absolut känner att jag måste dela med mig av. nu hitills har det bara vart massa tomma fula ord i det här inlägget, det tyder verkligen på hur dålig jag är! en bloggare vill (oftast i alla fall) få fram någonting med det dom skriver, kanske få folket som läser att ändra uppfattning om någonting eller kanske påpeka någonting i vardagen. men jag skriver för att skriva, utan anledning och utan något som hälst ämne, och dessutom stavar jag som en kratta! åååh nu kom jag ju och tänka på hur dåligt vårt betyg system är här i sverige, halmstad, i alla fall på kattegatt... där en fuskare, en som aldrig lämnar in saker, en som fjeskar sönder kan få mvg utan att ha åstakommit någonting. jag tänker inte på någon speciell (jo, men vill inte säga här) jag hade bara lust att skriva det. en sak som kanske skulle kunna intressera mina läsare (skriver deti plural för at jag hoppas ju självklart på att det är många som läser fast det inte är det, det är så kallat önsketänkande) är att jag, igår klarade mitt teori prov på vägverket! det är bara ett delmoment som skall avklaras ( nu "låter" det som att det skulle kunna göras i sömnen) men det kommer jag ju klara av lätt som en barnlek =) och för hoppningsvis kommer jag slippa att vara nervös helt och hållet! (fast jag vet ju att jag kommer vara så nervös att jag tror att jag kommer skaka sönder, har ju inte ens min egna lärare med mig, jag känner ju inte ens han som skall vara med mig... har bara sett hans rygg!) och en sak till hade jag tänkt få ur mig, fast detta kanske inte intresserar er (plural igen) lika mycket... faskt nu har jag ju glömmt (felstavat!) vad det var för någonting (då kan det inte ha varit så viktigt!) fasiken vad störande!

Jag har lyckats få ihop hela 19 rader skrivande, tänk om det hade vart engelska det här... då hade det vart mycket mer för att dom har så himla mycket små ord som tar upp plats! nu är det 20! rekord?! och detta med bara massa skit som inte säger folk någonting eller ger något, detta var absolut meningslöst, jag skulle ju kunna käka i stället... är sjukt hungrig!


21 blev det..



ha det bäst!


Nytt år

Ny är det alltså 2009! Det är alltså nu man skall försöka bli en bättre människa och hålla det ett år... tills man förnyar löftet tills man dör xD haha!!
Tack för en mycket trevlig kväll igår Ninnie, Olivia, Kakka, Mårten och Steffi! och så klart allt folk hos Ralf, mycket dans och mycket snack bjöds det på =)

love