Söndag

detta är alltså den söndag som avslutar denna helg... det har inte hänt så mycket egentligen, mycket tid spenderande med familjen. skönt ddet med, man måste ju ta det lungt någon gång, och nu idag har jag gett mig fasiken på att veckorna innan höstlovet skall bli de nyttigaste i mitt liv. det behöver min kropp, tro mig. men varför känns det som att jag saknar någonting i mitt liv? Något som vanligtvis finns där och gör mig lycklig, men är nu som bortblåst?


Nani, tänker på dig, har gjort ända sen jag läste din blogg. Är så glad för din skull, du förtjänar det bästa vännen. utan tvekan.

kärlek


Måndag

Finns det någon mer deprimerande dag än en måndag precis efter sommarlovet? svar: nej jag tror faktiskt inte det.. fast det är klart, söndagar är också kanske deprimerande.. för då tänker man bara på att det snart är måndag och kan inte koppla av då.. det är verkligen skit! Fast idag var kul ibland och bara helt tradigt ibland.. för folk på kattegatt tänker alltid att det är så tråkigt i skolan, men fan det blir vad man gör det till! om man är glad och snackar mycket blir det ju skit kul, men nu är det ju så att alla går runt och halvsover.. ite konstigt att det är deprimerande.. Efter skolan så stack jag till stan med sofia och matilda, satte oss i parken precis nedanför fribbes med lite fika (mums!) och mös..! mysigt, verkligen! Sedan när matilda hade gått för att hinna med bussen så kom olivia och ninnie smygande, och senade kom även kakka.. trevligt vi hade där! Fast på ngt konstigt vis så var jag inte på snack humör... tradig jag var, förlåt mig. Sedan var det att ta sig vägen till sture för att gå på fiol lektion, det är sjukt vad 20 minuter kan gå fort alltså! galet.. men nu skall jag inte vara där på 2 veckor.. så det blir att öva hemma ( se till att inte vara omkring mitt hus, ni kommer garanterat få ont i huvidet). nej nu pallar jag inte skriva mer! ha en bra kväll och natt ;)

kärlek ♥


Sista dagen på lovet...

Man slutar aldrig förvånas över hur snabbt sommarolvet passerar! Har jag ens hunnit göra hälften av alla saker jag sa att jag skull göra? har jag ens hunnit ligga på den varma sanden i tylösand så mycket att jag skulle kunna säga att jag är trött ¨på det? har jag varit så mycket utomhus så att jag skulle kunna sitta inne och kolla ut utan att ens längta ut lite grann? har jag vart ute på kvällarna så länge att jag kunnat se solen gå upp? har jag vart och festat så många dagar i rad att jag skulle kunna dumpa en fest för att jag inte pallar? har jag vart så onyttig att det har kännts som att jag rullar fram?nej, jag tror inte jag uppfyller ett enda av de här påståenderna! Såhär tycker jag det känns efter nästan vart ända sommarlov jag har varit med om...

men på något vis känns det könt att få in lite vardag i livet igen...

kärlek


Kultiration

Var och kollade på det bästa reggae bandet igår! Tillsammans med Olivia och Emelie så åkte jag till götet igår.. det to en timma och 45 minuter i bussen, men de sista 20, 10 eller 5 minuterna blev powernap! Det är jobbigt att sitta så länge i bussen alltså! När vi kom fram så mötte vi markus och tog något snabbt att käka. Sen blev det en snabb "walk" genom storstaden till kunngstorget där kultiration skulle spela... Så fort man kom dit såg man massa sköna människor sammla sig för att se det bästa på länge. Jag och emelie njöt av synen... massa snygga killar med dreads var i sikte. Olivia var inte lika glad över synen, men klagade absolut inte. Några minuter senare satte dem igång, de första låtarna gick välldigt snabbt... kändes liksom ganska opersonligt, liksom att man inte var "med och gjorde konserten" men sedan fixade det till sig.. Alla i publiken gungade med och det intog en härlig kännsla i bröstet. Skönare och mer avslappnad konsert har jag aldrig vart på.. När allt var slut och alla bandmedlämmarna hade kommit ut och slängt rosor till publiken så öppnade dem en affär där man kunde köpa t-shitrs och skivir mm. jag fick syn på  trumpet- killen, gick fram till honom och gav honom en kram... vi snackade ett tag och han var verkligen jätte trevlig! sedan köpte jag en ekologisk kultiration t-shirt.. jätte fin är den! Jag letade hela tiden efter Marcus (sångaren) ville ge honom en kram för han är så himla bra! men jag hattade honom inte.. i stället hittade vi alla andra och gav dem kramar =) verkligen roligt att dom kommer ut till publiken så och snackar med oss =)

kärlek till dom! ♥


None


Sjuk

Man kan ibland tro.. eller föreställa sig att vara sjuk skulle vara gött.. eller jag menar inte gött så, men i alla fall att man får en massa tid över att bara ligga och slappa, det stämmer väl delvis skulle jag vilja säga. Jag har vart borta från jobbet nu två dagar (längtar väl inte så jätte mycket tillbaka eller så) och jag har märkt att man får inte mycket mer tid över ändå... Jag har lovat både mor och Markus att jag bara skulle ta det lungt och typ inte lämna huset... men det gick ju som det gick. Igår räckte det med att victoria skickade sms till mig och berättade inside information om staden, och att carro ringde och sa att hon var i staden och spanade en snygging. sen fick jag fart på benen och det tog inte många minuter innan jag var där.
Och det är ju alltid så att allting händer när man är sjuk och folk ringer hela tiden när man inte kan, antingen är det så att fok verkligen inte vet om man kan eller inte eller så är det så att folk har tagit reda på när man inte kan och passar på att ringa då, för att dom egentligen vill vara själva eller göra nått annat.. det är en tanke som slagit mig.


kärlek ♥

Emil jensen




Har jag sagt någon gång att söndagar är bland det tråkigaste som finns? Det är sista dag av ledighet, man kan lixom inte riktigt "njuta" av ledigheten för jag tänker hela tiden på att jag har en hel jobb-vecka framför mig... Sen blir man seg  för att man slappar så mycket, sen är det träning ( det är skit kul) men det är svårt att träna när man är så seg! Det är ju typ så att man längtar till skolan, det är ju inte lika ansträngande alls som att jobba... men samtidigt kommer man ju längta till ledigheten som fan! Mina känslor innom skolan är så splittrade nu, jag kommer ju inte ha någon snygging att kolla efter längre, ingenting att vara nervös över. Kanske är skönt att slippa vara nervös, fast nej... jag vill ju träffa honom.. ääe jag vet inte hur det kommer bli... kommer ha kul tillsammans med mina väner i alla fall =)

SItter med datorn i knäet och lysnar på Emil jensen, min nya favorit. Han är diktare och sångare, jag hörde honom första gången på lasse konserten... han måste ha gjort ett riktigt bra intryck på mig, för jag har vart inne på hans myspace nu ett tag och tröttnar aldig på hans låtar känns det som!  Det är förresten han som är på youtube klippet där uppe! första låten jag hörde med honom, sen måste jag bara säga att alla hans låtar är lika bra som den!

peas´n love ♥

Lars Winnerbäck

Igår var en bra dag! Lasse spelade på brottet!!! Min dag började med jobb, ganska roligt var det faktiskt, det var mycket att göra, men inte så mycket att det blev för stressigt... och folk var på glatt humör, kanske var det så att Lasses konserts närvaro påverkade allas sinnen, även dem som inte skulle gå? Måste varit så...
Sen efter jobbet så var det hemmåt och käka framför "desperata hemma fruar" det är första säsongen jag kollar och jag tycker det är SÅ bra! När olivia ringde mig blev jag på ännu bättre humör och vi träffades senare inne på stan... jag hann inte vara där länge sör sen skulle jag träffa Hampe och hans kompisar utanför brottet för att få de bästa platserna... det fick vi! Det var fyra förband till honom, och allihopa var jätte bra! allt kändes som det skulle, det var lagom varmt, det var inte för soligt och alla var glada! Men ungeför 5minuter innan Lasse kom upp på scenen så öppnade himmlen sig och regnet öste ner, men det sket vi i... ingen av oss hade regnkläder eller jackor. Men vi hade de bästa platserna! Lasse kom upp på scenen och alla jublade gärnet! Vilken känsla! Han och bandet är så sjukt bra... Lasse är min gud.
Efter att ha stått där i 2 timmar? och fem extra låtar i ösregnet så var det hela slut... det gick himla fort för alla att försvinna, inte konsigt kanske ( det blixtrade och ösergnade mer än det någonsin gjort). Efter ett tag kom lasse fram framför scenen tillsammans med sådana där vakter, man såg typ inte att det var han först, han hade bytat kläder och hade en luva på huvudet. Men allt detta lurade inte Hampe, han gick fram till honom och snackade lite och fick sen en kram. Jag såg hur en hel ström människor kom springade för att krama winnerbäck, trots att jag var föst blev jag snabbt bort knuffad... jag väntade ett tag tills alla hade försvunnit och fick lasse för några sekunder för mig själv. Jag sa till honom att han var sjukt grym, så svarade han att det var jag som var grym som hade stannat trots regnet och hejat gärnet ( han måste hört att jag hade "hejat" för min hesa röst! )...

sen var det färd hem, tajmade bussen perfekt och träffade carro, som var helt torr... :P haha!



fan va jag är lycklig, längtar redan tills nästa lasse konsert!

kärlek