sommaren

Man blir ju bara så ghlad när sommaren har kommit! sitter inne för tillfället och klickar runt här, men snart blir det både bad och sture på stan!!  skriver mer sen, för nu ´slutar jag!!

peas´n love  ♥

sommarlov

Det verkar som att jag är den ända som tycker att skolan är kul? Är det bara jag som skulle kunna vänta lite längre med sommarlovet eller kanske ha lite kortare sommarlov? Jag menar det är väl bättre att sprida ut lovdagarna ut över hela året lite mera? Jag känner att jag kommer sakna människor i skolan som man inte träffar om man inte är just i skolan. jag kommer troligt vis gråta mer nu när jag slutar ettan än vad jag någonsin gjorde när jag slutade nian även om att jag kommer gå med dessa unerbara människor två år till och jag inte träffar dom i min förra klass någonting längre. Är det bara jag som kommer vara otlroligt rastlös de sista veckorna och bara vilja tillbaka? Jag kan utlova här och nu att jag lätt kommer anordna någon grillfest eller något liknande i sommar för alla dessa underbara människor!



image90

synsätt?

Det är fantastiskt hur tankar kan förändras så fort det händer någonting, vad som hällst, en liten grej som egentligen inte har någon betydelse alls. Så fort det händer någoning så förändras synsättet på den personen. Varför är det så? Är det för att vissa människor bryr sig sjukt mycket om vad andra gör med sina liv? Eller är det kanske bara att man får en blick åt fel håll....? Människor gör konstiga saker... varje dag. Alla gör fel. Alla har dåliga dagar. Alla gör fel någon gång, men det är också på det viset man lär sig, man måste ju lära av någonting.


Mitt synsätt förändrasdes för en människa idag, med ett ända samtal, bara några ord. Jag vet inte vad jag skall tänka om det? Kanske var det avundsjuka? Kanske vad det...inte avundsjuka?
Jag vill inte att mitt synsätt skall ha förändrats, för jag gillar den människan väldigt mycket. Jag skall försöka att inte se problemen, jag skall bara se det positiva i människor nuför tiden! jag skall bli en bra människa.


peace´n love ♥


Olycksdrabbade Amanda...

Hej! idag är det söndag, och träning. jag var sjukt laddad för att köra Tzukahara idag! men så blev det dock inte. jag hann skada mig innan vi ens började på bordvarven. Vi skulle "lära" oss att göra inhopp, jag överdrev då och körde rätt och och ner igen. Så jag landade då med ryggen rätt på trampetten och "gled" neråt och slog även i huvudet... smarta jag... jag kommer vara blå över nästan hela kroppen i morgon kännss det som!

För övrigt har jag idag skrivit till kultiration och bett om att dom skall spela i halmstad någon gång. dom såg det som en bra idé och frågade mig vart det skulle kunna vara någonstans.. jag är väldigt dålig på bra konsertlokaler i halmstad, för jag brukar inte vara på konserter här.... men har du någon bra lokal att dela med dig av så är det bara till att skriva! jag har i och för sig redan skickat ett mail där det stod lite förslag, men det skadar ändå inte med förslag som är bättre än dom som jag föreslog!





peas´n love!


Förflutet

Jag gick på stan idag tillsammans med Olivia och Ninnie, då fick jag syn på ett flick-gäng som jag bråkade med i stots sätt hela nian. Jag kände hur dåligt till mods jag blev så fort jag såg dom, jag vet att dom aldrig skulle säga någonting taskigt till mig nu. Men jag kunde inte låta bli att tänka på alla taskiga saker som jag sa, som jag egentligen skulle låtit bli att säga. Jag vet inte riktigt, men jag tror att dom ångrar sig en del med, jag skall inte lova någonting, men det känns som att dom med har mognat till precis som jag. Allt bråk började när jag råka säga ett budskap på fel sätt, jag sa fel ord i fel ordning så att betydelsen blev annan än vad jag menade. Vi var bra kompisar på den tiden... men jag blev inte färstådd på det viset jag menade och allt sket sig. det halvåret var det värsta i mitt liv, jag bråkade med min bästa kompis, jag bråkade med en kompis som jag hade vart i stort sätt oskildaktig med i 4 eller 5 år. Om vi hade haft mod att prata med varandra hade alltig varit annurlunda nu.


Det jag vill säga med det här är att om man gör fel eller säger saker ¨på fel sätt så att någon tar illa upp, säg vad du menade med en gång eller rätta till det fel du har orsakat i tid. det löser sig inte, det gjorde det inte för mig, jag visste inte ens vad det var vi bråkade om i slutet, vi bråkade om principer. Det är så mycket som kan gå fel ifall man inte rättar till sina fel. Ibland önskar jag att jag inte hade öppnat munnen i det tillfället, att ajg inte hade sagt något, eller i alla fall att jag hade sagt det jag ville få sagt  på ett smidigare sätt. jag är inte ens säker på det jag tänker på var det som orsakade allting, det kanske var deras principer om mig som satte igång allting? eller kanske att jag var dålig på att tolka deras vänskap? det är försent att spekulera i nu, det kommer aldrig bli som förr.

auf wiedersehen ♥


Tolle








Ännu en dag med skolarbete och den vardagliga huvudvärken har präglat min dag... men jag har då turen att ha dom allra bästa klasskompisarna i skolan som kan få en del av den hämska huvudvärken att försvinna. Dessvärre kommer den tillbaka när jag kommer hem till det tråkiga och icke händelserika Amanda-huset.
I morgon är det Nationellt matte A prov del 2... efter det kommer jag troligtvis vara helt död och helt väck i huvudet... men då skall ambitjösa Amanda och Natalie jobba vidare på Husprojektet när vi egentligen skulle fått ledigt.
Jag är så himla trött på min vardag för tillfället, jag vet att man egentkligen inte borde vara trött på den, för det är ens liv. men lite variation skulle jag icke tacka nej till!


Auf Wiedersehen    ♥

Kultiration

image89
Kultiration, värdens skönaste musik spelar dom. så om du inte har hört dem, se till att göra det illa kvickt! Dom har sitt speciella sätt att göra sin grej på, få in sina budskap och blanda reggae med folkmusik. kärlek och respekt till dem! ♥

http://www.kultiration.com/index_swe.asp