Von Frennarp

Idag fann jag en mycket rolig blogg, eller ja man kan kanske nite säga att jag fann den... fick snarare nys om den på den "mycket" intressanta naturkunskap lektionen idag. www.metrobloggen.se/heavenandhell heter den, rekomenderas för alla som har en lätt humor och och kan ta skämt på rätt sätt!
.
en sak som jag har lite små panik över är mina glasisar, jag har bestämt mig för att köpa nya, får panik på dom varje dag. men problemet är vilka jag skall välja, det finns nämligen en djungel där ute.. har vart och kollat runt mycket, det finns bågar jag gillar, bara det att det fins flera jag gillar... så svårt. 
.
bless

Söndag- Modest mouse

Idag är det söndag, en vilodag och AManda sitter vid datorn och lyssnar på underbara Modest mouse! 
Finns massor att göra, men orkar inte riktigt med att göra nått av det, för det som finns att göra är att städa mitt rum och liknande hjälp arbeten i huset. För hoppningsvis får jag lata mig en liten stund till sen blir det att hjälpa till =) 
ha en fin dag =)
.
.
.
Bless

helg

Tack allihopa som bidrog till en trevlig kväll!! 
inte minst hampe bror min som vi mötte ute, och alla hans vänner =) haha ledsen DAvid, såg ju inte att det var du först. ledsen känner mig så dum!! 
men i kväll är det en ny kväll! och för hoppnings vis blir det Billys Fik som blir destinationen... där är det musik instrument uppställda på scen och vem som helst är välkommen upp och visa upp sina färdigheter, mycket rolig grej! kom dit vet jag =)
.
.
.
bless

Skogen

Var nyss ute i skogen där jag bor och tog lite höst förberedande bilder!
här kommer resultatet.
.
.
.  
  
.
.Bless

Kväll med Louis =)

Länge sedan jag träffade den här pojken, så vi lekte i kväll =) han har ju flyttat in till storstaden Halmstad nu! riktigt fin och mysig lägenhet. 
tack för i kväll pojken =)
.
.
.
.
.
.
bless

beatles

.
Idag blev det en konsert med Olivia min vän =)
Har aldrig riktigt tyckt att coverband har vart någon riktig hitt... eller altså många är ju galet bra, men i stället för att spela andras musik tycker man ju att dom bör spela egen musik...  men idag var jag alltså med olivia på en cover konsert av beatles!! dom var galet bra! hade exakt rätt kläder och så hade dom rätt frilla och allting bara stämde, till och med sättet dom rörde sig på! =) tack för en väldigt fin kväll! 
.
bless

Lars Winnerbäck

Tjena tjena!! 
blir lite smått arg på Lasse när man ser att han tänker spela på alla möjliga ställen i Sverige förutom just Halmstad där det är mest relevant att han skall spela tycker jag!! Vi är ju trogna fans som är kvar i ösregn när han spelar men är lika glada för det, vi köar i flera timmar och är alltid på topp när vår kära Lasse är på scen! men han tänker tydligen hoppa över den bästa publiken i är för att i stället satsa på en liten skit stad som Skövde i stället, no ofence Skövde... ni har en fin liten by några mil ifrån er som heter Mariestad... som är himla fin. Skit att han skall spela där i stället för fina Halmstad! 
bless ändå, du är ju trotts allt den bästa artisten ever!
någon som har lust att dra till götet med mig och kolla på honom där i stället förresten? =)

junkyard - bara snygga kläder till killar


okej, nu har datorn fuckat sig för många gånger, jag tänker alltså inte skriva allt igen. 

En dag med Olivia och en kamera.


löödag

Igår var det då min vän Olivias premiär runda på stan - nattetid. Kvällen började tidigt med att gå hem till Olivia och dansa till Arctic monkeys på högsta nivå! Jag och Olivia hoppade runt som galningar, Hannes som inte riktigt förstår sig på det braiga med Arctic monkeys kollade konstigt på oss när vi dansade som mest. Men efter ett tag hade han vant sig han med och skrattade med oss. Det blev hem med "stylisten" Olivia och välja kläder inför kvällen och käka en mumsig laxburgare med riktigt mycket majs och sallad som mor hade lagat åt mig, hon är så snäll och omtänksam=). sen gick vi till Olivia-huset igen och snackade och hade trevligt =). kollade på det bästa programmet på mtv- made- och hade kul. Efter ett tag kom hannes kompisar och skulle "supa" som dom sa, mycket riktigt bunkra dom upp med det ena och det andra och det femtielfte... 
Vi kom ut efter ett tag, jag och Olivia blev bjudna på taxi in till stan, ibland har man fördel av att vara kvinna=) haha. Sen när vi gick in på bm så väntade varsin shot på oss som hannes var generös nog att bjuda på! vi tog den och en cider träffade finfint folk och gick vidare till the corner där vi inte stannade speciellt länge. var lite småskabb där =) haha sen avr det dags för trehjärtan, på vägen mötte vi mustig och Julia!! vi höll ihop med dom hela natten och dansade och hade kul!! 
lyckad kväll =) tack för den alla medverkande!

Fredag

Här sitter jag nu med datorn igen, länge sedan jag var en sådan data nörd som jag nu förtiden tycks vara... Lyssnar på underbara Monde yeux och fördriver lite tid. I kväll blir det underbart käk och sedan finfint sällskap i skrea strand i Falkenberg =) skall bli hur mysigt som helst =)
kollade precis på lite bilder sen en semester i florida för väldigt länge sedan, jag var väl 12 år eller någonting, men det är ett foto som  fastnar varje gång jag kollar på dom... det är en bild på min bror, han är så sjukt söt =) haha 
här kommer den =)
bless

Arctic monkeys

idag är jag skit trött, kan bero på tomatsoppan till lunch... menar tomatsoppa, hur mätt kan man bli av det då? jag är i alla fall jätte hungrig... och trött. Tur att arctic monkeys finns då känner jag! annars skulle jag väl antagligen sova nu...
enjoy!
bless

wooho Olivias dag!

He stole from the rich and the poor and the most very rich and the very poor. det där var från en av de låtarna jag just nu lyssnar på... vet inte ens vad den heter, för den var med på en cd som min far hade i bilen xD haha men den text raden i alla fall är sjukt rolig att sjunga, för det är så kul melodislinga xD hahaha!! 
idag är det min vän Olivias födelsedag!! grattis till 18 vännen!!! lördag blir det olivias premiär utgång!! =) så himla kul kommer det bli! 
bless

Falkenberg

igår var det ute kväll i Falkenberg som gällde! Förfesten var inte jätte lyckad hahah!!! börja med att jag missa bussen, sen skulle jag vänta robin i stan, men grejen var den att han också missade bussen... så han hann inte komma, och jag var där 30 minuter ungefär... men va fan vi hade kul den lilla stunden =) 
sen var det lite avtaggande att sitta på bussen i en timma där folk var almänt högljudda, man blir liksom trött av surret, sen så var det några som rökte på bussen! haha sen blev det pissepaus, vanlig "halmstadtrafik" buss shysst tycker jag. fast han var väl antagligen rädd att folk skulle pissa på bussen ifall han inte stannade... haha 
när vi kom fram var det 2 mil lång kö, nära var det att vi inte kom in i tid så våra fribiljetter inte gällde längre haha. men fyfan vad mycket folk knödde! jag har aldrig varit med om "maken". stod där uppe i trappan, nästan inne, så blir man klämd så man knappt kan andas, tappar bort dom man är med för alla trycks åt olika håll... alla trycker åt olika håll... det var ett "disco" vafan knör alla för?!
väl inne var det inte trångt alls =) tre dansgolv, mycket folk man kände och kul var det =) 
tack för en fin kväll!!
bless

heartbeats - jose gonzalez / the knife


smycken.

   

de äääär int kul.

Hatar att första lektioner är inställda utan att man vet om det!!!!
kom till tyskan idag, för det första hade samhälls fucking eleverna tagit vår tyska sal som vi alltid haft... kanske har dom tagit den för att den är HELT NYRENOVERAD?!  eller...??! sen när vi hittade vår sal så stod det en lapp på dörren där det stod att sussanne klaas lektioner är inställda...
hoppas resten av dagen blir bättre, har ju trotts allt första studenttävlingen!!! =)

bless