ett blogg inlägg som borde ha skrivits i onsdags...

Jag är väldigt dålig på att skriva här! jag har fått klagomål om det, och jo, jag visste redan innan att jag skriver alldelles för lite för att det skall vara någon mening att gå in här och hoppas på att jag skall ha uppdaterat denhär sidan... och nej, jag kan inte heller klaga på att jag har för mycket att göra, för det har jag väl antagligen inte...
onsdag så var jag ute och käkade med flickorna från klassen, mycket trevligt måste jag säga att det va! men det tog lite för lång tid att bestämma vart vi skulle ta vägen tycker jag! en timma tog dfet, men vi hann också komma fram till att vi skulle bestämma i förväg nästa gång och kanske tillockmed beställa bord? =)
tacjk för en bra kväll alla underbara!

KÄRLEK♥

snabbt!

tänk vad tiden går snabbt! aldeless nyss så var det sommarlov, det känns länge sedan men samtidigt som om det vore igår... om två månader så är det jullov. är det inte efter det man börjar tänka på sommaren igen eller?! jo det är det, man planerar och säger "allt det här skall jag hinna med att göra", "tänk vad mysigt det kommer bli på sommarkvällarna"... och var vi inte där alldeless nyss eller?! jo. och nu har alla 91:or redan gått halva gymnasiet, hur sjukt är inte det?! måste börja tänka på framtiden?! jag vill inte, men samtidigt vill jag det mest av allt. det kommer bli kul och spännande men man får höra från andra att alla sticker iväg åt sitt håll, så står man där själv kvar... vill inte att det skall bli så, och tänk om man inte får jobb, då står man där fattig helt själv... FAN jag sall inte tänka så, det kommer bli härligt och spännande att gå ut skolan.. skall ha kul tiden efter skolan!!

kärlek ♥

skriva..

Det är faktiskt galet hur tiden går snabbt! Det är verkligen tidsbrist i dagens samhälle! jag har ju faktiskt inte skrivit här sedan jag skrev sist! hah, nej men det var ju när jag var i Norge och skulle på min mosters 50:års fest. och det är ju... länge sedan.
Menja, nu skriver jag, men var skall jag börja dårå. Sedan jag skrev sist har ajg hunnit med att vara i indien och tävla j-cupen. och sen har jag hunnit med an massa andra grejer med, typ som att vara på pappas 50års fest... men jag känner att indien kanske är mest intressant.

jag åkte alltså till indien med min mor i fredags. eller nästan, vi åkte till fredrikstad (norge) och bodde hos min mormor i onsöy... och tidigt på morgonen så åkte vi till oslo för att sedan ta flyget till indien. vi landade först i mombay. vilken jävla stad säger jag bara, det fanns inget grönt var man än kollade, och dessutom fick man alltid syn på någon uteliggare vart och hur man är såg. det var väldigt hämskt faktiskt, man kan kanske tycka att det inte påverkar en, men ifall det inte skall påverka måste man vara väldigt okänslosam! man såg verligen att dom inte mådde bra, det var inte många som hade tänder, och dom hade inte käkat på mycket länge.. och sen så satt dom på en trottoar mitt i all skit eller så var dom bland alla bilarna och tiggde. en enorm klass skillnad var det! precis utanför en enorm villa kunde der ligga uteliggare på trottoaren...
Dagarna ägnade vi i olika mässor och i "showrooms" som det så vackert hete. det var liksom ett stort rum där det hängre sjalar och filtar i galjar som kläder hänger i en affär.. Så jag och mor gick runt och kollade och beställde vad vi tyckte var snyggt. fast självklart var det inte så lätt som det låter! det fanns mycket fint och mycket fult, sen fanns det mycket som var ful-snyggt och saker som var för dyrt, fel material och massa saker.. 

vi bodde bara i mombay i en dag sen åkte jag och mor till dehli, vilket var ett äventyr bara det! det fanns nämligen tre flygplatser i mombay och dom låg inte speciellt nära varandra heller. vi åkte till en av dom först som vi trodde det var, men vi kom inte ens innanför dörrarna där (dom har nämligen vakter för dörrarna så att man säkert kommer in på rätt ställe) så vi åkte till nästa flygplats som dom sa att vi skulle till, vi slängde in våra grejer i en tuktuk ( liten,jätte liten bil med tre hjul) väldigt trångt var  det! så åkte vi iväg till nästa flygplats, men det visade sig vara fel det med, nu hade vi bara en 1,5 timmar eller var det en timma innan flyget skulle gå. så vi blev sjukt stressade och började bli smått hysteriska. men vi tog ännu en tuktuk som skulle vara billig, men istället för att köra oss till flygplatsen så körde han oss till ett ställe som var väldigt konstigt, om det hade vart i halmstad hade jag förknippat det med harplinge där ute på landet, men i mombay så finns det inget land vart man än ser ( det är så stort) men detta stället var verkligen helt borta från allt utom uteliggare.. och en bil som han försökte få in oss i. vi frågade vad det kostade, det skulle kosta oss 200 kr så vi sa nej och drog därifrån. med våra stpra resväskor och allt tillbehör började vi springa därifrån.. efter ett tag kom vi fram till en korsning där en tuktuk precis åkte förbi. vi stannade honom och hoppade in. denna chaffis var skit seg och tog verkligen sin tid på sig, vi satt i den bilen i kanske en halvtimma. vi kom äntligen fram på flygplatsen när det var 15 minuter kvar, och vi hann!!
vi hade en bra men hektisk resa, bodde på ett äckligt hotell med gratismat, som var desamma som att käka stark gröt.. mend et var helt klart en upplevelse även om jag bara var där i fem dagar...


kälek och respekt!