Thailand!

Da var man i Thailand... det kanns konstigt att vara sa langt bort fran (nastan) alla man kanner! Men det ar trotsallt skont att kanna varmen och fa lite farg pa kroppen.  Jag badar varje dag, men jag borjar kanna att jag har blivit en fegis! Jag som brukade bada anda in till november, badar knappt nu nar det ar 30 grader utomhus! ( skamms gor jag)
En grej jag langtar sjukt mycket efter ar att trana! man kanner riktigt hur lat man blir for varje dag, men jag tranar jo visst, men det ar inte samma sak att trana sjalv som att ha kompisar man kan stotta och blir stottad av!
Sen kan man ju inte heller gora nagon mer vilt an mojligtvis handvolt, frivolt, flickis eller salto.. men det ar dom dubblajag langrat efter! xD

har i thailand finns det gott om sjukt konsiga manniskor, fullt av sanna som sitter och tigger pengar vid gatan (det varsta ar att de flesta av dom inte har nagra ben eller armar!) jag klarat inte ens av att se pa dom!
igar sag jag tva sma flickor, dom kanske var aldre an mig, men i sa fal inte mycket.. dom holl pa att muta inm en gammal, valdigt gammal gubbe pa en pub! man kan bara tanka vad dom skulle gora med honom.. fan vad ackligt, runt om dom satt flera "lyckliga" tjejer i min alder som fatt in gammla gubbar.. det "konstiga" var att alla dom ackliga gubbarna var euopeer..

ha de bra dar hemma i kylan! ♥


Flyga.

Nu sitter jag pa flygplatsen i schweitz det är sa himmla tradigt! jag maste bara papeka att detta tangentbordet är som en kattlada till hundar! Den har nte den bokstaven som kommer före ä... men det har de bade tva andra.. och sen sitter allt pa fel plats, sa det här har tagit mig skit lang tid! xD
Den här dagen började inte speciellt bra xD jag var tvungen att ga upp klockan sju, för att senare vara tvungen att sitta och vänta bade pa tagstationen och pa flygplatsen... och nu 2 timmar senare sitter jag och väntar igen, fast nu skall jag vara här i 5 timmar! jag hatar det här!, kan man inte bara komma fram som i en transferens? assu sa som i harry potter, att man bara kan knäppa med fingret sa är man där..
jag hoppas ni har det bra där hemma och kanske till och med har fatt lite snö =)
Hade!  ♥


Sakna!

         
Jag kommer sakna er när jag är borta!


21/12

Idag har äntligen mina nya pärlor kommit! var nere och hämtade dom på ica idag så fort jag vaknade. Dom var nästan precis så jag hade tänkt mig, trodde dock att trä pärlorna var större. När jag kom hem satte jag igång med att göra ett halsband till Hampe som var meningen att han skulle få i julklapp... men när jag var klar kom jag på att den stilen är nog inte riktigt hampes stil, så jag tänkte "vem skulle detta kunna passa" , så kom jag på att Björn hade nog varit fin i det.
Sen stack jag till stan och träffade Sofia, vi hann inte komma långt innan vi träffade Viktoria tillsammans med hennes lillasyster. Det var en lång väntan på hampe men när han väl kom så ångrade man sig absolut inte att man väntade =)  Så vi gick runt lite på stan och kikade runt, kom egentligen inte fram till något speciellt mer än att hampe vill ha allt han ser ;) haha xD Sen när det var ungefär 5 minuter tills jag skulle åka med bussen till maxi såg jag Björn stå vid busshållsplatserna och kolla sig runt, där såg jag min chans att ge mitt hemmagjorda smycke till honom. 
Sen åkte jag som sagt till Maxi skulle stå där och sälja kalendrar i tre timmar, det sög att vi inte fick sållt mer än två stycken! Men nu sitter jag iaf i mitt rum och sammlar kraft för att packa klart mina saker, har knappt börjat :/ men jag orkar inte xD 



Ha det!  ♥

Foto

Jag gillar inte att vara ensam hemma, det är så himmla ensamt och så tyst. Att vara ensam hemma är näst intill det tråkigaste som finns. Men det finns faktist en grej som är bättre när man är änsam än när alla är hemma. Det är att man kan ta massa bilder på precis vad man vill, när det är massa folk hemma klagar dom bara på att jag tar bild på massa onödiga saker eller så klagar dom på att jag tar bilder på mig själv och säger att jag redan har för många sånna xD 
Idag har jag då tagit tillvara på tiden med mig själv och varit lite mer ego än vad jag brukar vara. Alla dessa bilder nedan tog jag dock inte idag, jag tog inte bilden nederst till vänster.
Ha det bra ♥






     
            

18/12

Jag har märkt att den här bloggen har mer blivit som min dagbok xD haha jaja de får vara så tills jag ändrar sätt att skriva eller helt plötsligt börjar skriva något annat, kanske någon annans dabok.. vem vet.

Idag har dagen vart full med varma skratt och glada stunder ända tills man var tvungen att sätta sig i datasalen och jobba på pappersarbetet, det är bara så himmla tråkigt! Jag fattar inte ens hur man kan komma på att vi skall göra en grej av papper och sen skriva om skogen? Vad tänker dom med? xD
Sen var det dags att träna, ingen kände riktigt för det, men vi kämade på ändå, blev till ock med några bra överslagvolt för min del =)
Tack till Anna Hellis,image32 väntade hela 15 minuter för att ta samma buss som jag ♥
Sen efter träningen bestämmde jag och Carro oss för att dra till sture och kolla på konserten som eleverna spelade, riktigt kul var det att se!
En sista händelse idag var att jag träffade Mickan på bussen hem ! så himmla kul var det att se dig! ♥
Det var skit längesen vi träffades!











Hannas Dag!

A då var det skola idag igen då, jissus vad häljen går fort säger jag bara! Vi skulle tydligen upp tidigt idag tyckte Harald, men det tyckte inte datorerna i morse när vi skulle ha prov... så efter sådär 20 minuters väntan på att alla skulle starta ( det har vart strömavbrott) så fick vi gå och göra vad vi ville, sikken osis, var i skolan tidigt för att bara gå omkring och lulla runt^^

Hannas dag idag dårå! GRATTIS!♥
JAg och Otto gav Hanna en badmössa som liknade en ko! hah vad den passar dig hanna du var verkligen skit fin i den ;)
Sen efter skolan stack jag och otto till stan för att fixa ingredienser till en tårta till Hanna (vill bli hennes vänner) men efter mycket vel om vem vi skulle göra den hos så kom vi fram till att det var praktiskare hos mig, när vi kom hem så hade mor ränsat ut allt ur köket för att vi skall göra om, så det var inte mycket annat val än att åka ända bort till GT. Det var välldigt kul att fixa tårtan! med det var super synd att allt smälte!! xD haha såg lite läskig ut med den var god ändå! =) Jo just det sen åkte vi till Hanna i Furet och käkade "tårtan" och jag tror iaf att vi blev kompisar! 

Ha en bra kväll!
 

image31


 

Gympakväll!

Då var ännu en riktigt trevlig kväll med F2 över!  Måste bara säga att vi måste sett rätt roliga ut när vi kom upp där på pios med träningsväskor och ( bara jag ) blött hår. Allt som egentligen behövs sägas ar att ni alloihop är helt fuckin´ underbara!
Paketleken iår igen då, så himmla kul är det! Men jag tycker synd om Li som inte fick något.. Och sen var det synd att mitt andra försvann också! men det löster sig, det kanske ligger i GH..


Ha en brea kväll! ♥

15/12- Lördag

Idag var ingen speciell dag, det hände i princip allt som brukar hända på en lördag, men vaknar upp och käkar fruktost i samma slöa tackt som alltid. Det ovanliga denna lördag var att jag och pappa skulle åka in till stan för att köpa mig en ny telefon, och att det senare på dagen var flick 6 avslutning.
Allt rullade på välldigt bra, det var kul att träna flick 6 ( dom hade tävlig rakt igenom ). sen en kvart innan orinarie träning var slut kom mamma och hämtade mig för familjen skulle till hasses lada och käka julbord.. det var mysigt, god mat, gott umgänge och bra musik.. det har vart min dag fram till nu.. nu sitter jag här och funderar på att sova, men det kan jag inte göra förän datorn har laddat klart mina låtar till den nya mobilen...

ha det bra


Lucia!






Idag är det lucia vilket jag hoppas att ingen

 på åtminstonne Kattegatt eller da vinci har missat !
Jag, Hanna och Olivia var då med i lusse-tåget,
så vi började skolan kvart i 8 vilket är välldigt tidigt!
 då började dagen med ett lussetåg för ettorna senare
 tvåorna och även treorna. Med en sjuk huvudvärk och
en enorm trötthet i kroppen var detta välldigt tröttsamt,
 men jag skall inte klaga! nära och kära vet varför ;)

Jag fick även tillbaka mitt kära pennskrin och
 almanacka idag, det ringde en kille (vet inte vem)
till mig när jag, Hanna, Olivia och Reschke satt och åt
och sa att my stuff låg i G12!  guu va glad jag blev =)



 
                 
♥ Ett stort tack till matilda som fixade finfina bilder
på föreställningen !

♥ Hanna din film är bara helt oslagbar !

Smycken.




Ett av mina intressen  är att göra och designa egna smycken. Jag har inte hållt på med det så långe så jag är bara nybörjare, men det är kul! fick nya pärlor i olika storlekar och mönster i "förtidig" julklapp, så nu blir det big production här! hah xD Ge mig gärna kretik!  Det här nedan är inte allt jag har gjort, men jag har inte tagit bilder på allt jag har.. kommer någon annan dag!






   





Kärlek

Jag har äntligen efter många tankar fram och tillbaka kommit fram till att kärlek är skit, Jo visst den kan vara helt underbar...
 Men när den fösvinner gör det så himmla ont! Varför skall det ta så lång tid? Jag har försökt nu i mer är 2 månader att försöka glömma. men jag kan inte, den är för underbar att glömma, jag vill inte glömma.
Någon sa till mig att det är bara nu i börjandet gör ont, tänk på alla underbara stunder du har haft i stället... jo hur skulle jag kunna glömma, men det är just när man tänker på dom bra stunderna allt bara blir fel, det är dåman längtar tillbaka och önskar att livet alltid hade vart så lätt och underbart, man önskar att man hade tagit vara på den tiden tillsammans på ett annat sätt.. men det går inte, jag var lycklig
med dig.



julgala!

image17







Ja då var detta årest julgala över.
 Det blev lite stökigt och typ ingen visste vad vi skulle göra, men det löste sig till slut. grattis Frida och Malte för Flitpriset, duktigt jobbat!
efteråt var det dags för HFG-fest. Jag har aldrig varit på denna festen innan och visste därför inte riktigt hur man skulle klä sig och vad vi skulle göra där. det blev julbord och julklappsutdelning! Alla tränare, och kansli-snubbarna fick varsin julklapp..
Efteråt när allt detta var överstökat kännde vi att det inte var lika kul längre så jag, Carro, Lisa och Linn stack till fest inne i stan.. Men det var lamt där med, man kan faktist inte kalla det fest. Det var mer huum snacka och dricka cider ställe. Det var trevligt!

Skolan.






Så sitter man här i skolan igen,
det är fredag och allt borde vara frid och fröjd...
men jag hatarfredagar i skolan! 
Ikväll blir det mys med flickorna i klassen!
så himmla kul det kommer bli. Kolla på idol finalen och käka pizza.
( Pizza + Cola = FETT )


Dagens "Vits":
- Tjorren borde stavas TJ!
-Hur stavas TJ?image16











Önskelista.

Då var det dags att skriva en önskelista! image15
( nej jag är inte för gammal för det )
För mig brukar det aldrig så speciellt mycket
på listan men det som står är dyrt..



1. det första jag önskar mig än en väskasom jag hittade i helsingborg på "ordning och reda".. den kostar 800kr så risken att jag får den är väldigt väldigt liten, men man kan alltid önska sig.


2. det andra jag önskar mig är Lars Winnerbäcks nya CD!


3. Det sista jag önskar mig är en ny mobil, har gått runt med pappas mobil ett  tag nu men det finns ingen laddare till den.


Det var allt för mig, ha det bra







ingen vanlig dag carros dag.

Idag var jag tvungen att vakna tidigt som fan, kl 7!
Det var flera år sedan jag gjorde sist känns det som.
Ögonen gick knappt att öppna och att vakna till en sådan
larmklocka som jag har är inte det bästa...




Denna dagen har varit precis som en vanlig tråkig dag som inte hänt nått alls i princip på.. Men jag trivs ändå med mitt liv, hur man man inte göra det med sånna underbara klasskompisar som jag har? Ställer tillockmed upp på kör för min skull ;) hah =P jo men det var kör idag dårå.. vi sjöng i aulan det känns annurlunda än i den lilla trygga salen, man måste verkligen sjunga högre för att allt skall höras o så märker man mycket lättare när man har glömmt att öva (a).





Sen efteråt var det dags att träna Flick 6.. Jag kännde att jag verkligen inte orkade idag, var så himmla trött.. men det gick bra dom var mer lydiga än vanligt, för en gångs skull lysnade dom på mig^^




Grattis på födelsadagen älsklings Carro!! hoppas du har haft en bra dag med mycket uppvacktningar! ♥

image14

Gymnastik.

Idag var det träning igen dårå.. Vi kommer vara bäst på JNM uttagningen ;)
Först blev det lite snicksnack om tävlingen, sen belv det movie time! vi körde verkligen bra brudar!!!
Sen var det time för "kvartsamtal"  det är alltid lika bra att få lite feed back om vad man skall tänka på även om det inte alltid är bra eller rolig kritik man får.. ni är enormt bra tränare Pål och Anna, vi hade aldrig kommit någon stans om vi hade haft någon annan! 
Måste bara skryta om att jag körde dubbelsalto idag! guud va skönt det var, jag var sjukt nervös så sa jag till mig själv och pål att jag inte skulle köra men jag gjorde det tydligen ändå.. så den första dubbelsalton jag gjorde i mitt liv var utan pass^^  där var skrytet klart..
Brudar vi är grymma! 
jag längrar redan till på Torsdag, det är så himmla kul att träna tsm med er!
ha det bra! ♥

JSM och dagen efter..

Ännu en dag som bara rullar förbi i stortsätt obemärkt...
har försökt att vara glad och positiv, men det fuknar inte efter allt som hänt senaste veckan.


hade JSM i heljen! det var sjukt kul! började i fredags med att alla F2are satte ihpo tumbling-golvet. alla fick posten tröjor så att vi skulle se riktigt proffsiga ut, och det gjorde vi verkligen flickor! efter det var kliart så fick vi ta oss ut till frösakull för sleep over!  jag fick bo i samma stuga som Emma, Carro och Ronja! gu va kul vi hade.
när vi kom ut till huvudstugan så fick vi tackos salader av palle pv oh anna, den var riktigt god. sen var det dags för idol! Amanda är bääst så är det bara !
I pausen när vi väntade på vem som skulle åka ut ( säger man leka eller spela charader?) "gjorde" vi charader, alla var helt galna! det var så kul att vi glömmde kolla på vem som åkte ut..

på lördagen åkte vi in till hallen redan klockan 12 för att hinna e på pool ett som skulle kvala in till finalen som vi redan var med på. sen kom även pool 3 där flick 3 medverkade. klockan 8.40 hade vi förtäning på frfistående så det blev en välldigt låg dag i hallen!  men det var skoj. när vi kom tillbaka till stugorna så var det lite fika på G, en nattmacka och varm oboy. sen blev det lite "peptalk" och gå och lägga sig tidigt.



Nu var det dagt för final i JSM 2007!
Guud vad alla var spännda!
Vi körde välldigt bra, vi fick dagens högsta poäng i fristående ( 8.775)
 matta fick vi två missar på lika varvet och på hopp fick vi en miss..
Så vi slutade på en 5:te plats.. men vi är välldigt nöjda med det!