julen är här.

amandaoliviapetersson.blogg.se











Snart är det jullov!
 minnen kommer tillbaka och det blir allmänt go stämmning! men en fråga som alltid kommer tillbaka är: vad skall man göra på nyår, och skall jag ha någon fest när jag fyller år? en och en halv av dessa frågor är redan svarade på... ja, jag skall ha fest fast inte för ens i typ februari någon gång! =) och sedan på nyår skall jag kanske till eddies stora fetingfest! =)
sen har vi kommit överrens om hemma att vi skall bara köpa jullkappar för max 200 kr till var och en av oss i familjen, gött att ha en sådan gräns så att man slipper känna att man är för snål som spar pengar :P

önskelistan är alltid lika svår att skriva!


♥ första plats kommer present kort på hobby handeln.

♥ andra plats kommer presentkort på cd affär

♥ tredje plats kommer pengar.

thats it!









Tragedi

Tiden går så snabbt, plötsligt finns inte allt som man tog förgivet när man var yngre... Att kunna koppla bort alla tankar och bara leva i nuet blir allt svårare.. det finns liksom alltid någonting som sitter och vänta bakom hörnet, någon"vuxet" beslut eller kanske någonting man vet att man måste göra men kanske inte egentligen vill göra. det var någon som sa till mig "det kanske inte är någon tröst för dig nu, men det är sådant här som gör en vuxen och gör att man blir erfaren" i fredags... det var ingen hjälp för mig just då, men jag tänkte på vad det var hon ville få sagt med det, och jag tror det var att man lär sig hur man skall behandla andra och hur man skall bete sig själv i tråkiga och ledsna situationer! Men det fanns egentligen ingenting värre att säga till mig just då... När man är så ledsen att man inte ens kan förklara vilka kännslor man känner, varför man gråter eller vad man kommer minnas finns det egentligen ingenting man kan trösta med... känns det som, men vissa personer får fram saker man kan ta till sig och saker man lyssnar på. Sådana personer borde finnas tillhands för var enda en människa! jag är så lycklig att det finns sådana personer i min omgivning!


Kärlek till er!