Lördag- en efterlängtad kväll!

Nu skriver jag en dag för sent, jag vet. Igår började dagen med ett besök på stan med far och lillebror, det var inte speciellt inspererande... sedan åkte jag till gymnastikens hus för att träna flick 6. Sofia hade inte hört av sig när jag åkte därifrån, men jag träffade henne istan istället.. så det blev ett snabbt besök hemma för att sedan träffa gänget som jag skulle hänka på på fest med. Vi kom senare till en lokal som Kenny hade hyrt. Vi blev genast vänligt emottagna av alla fordons killar. Det blev sång dans och väldigt mycket mer!
En väldigt lyckad kväll tycker jag!



Fredag

Jag fick kommentaren idag att jag passade som göteborgare idag.. huum.. hur ser man ut när man är göteborgare och hur kan man passa som det?
 jo,  jag har faktiskt ett svar, min storebror är verkligen en götegborgare.. han är född där, jobbar i falkenberg och snackar sjukt bra göteborska. Men jag? Jag kan ju inte ens säga göteborg på göteborska..

ikväll bli det myskväll med lillebror! vi skall kolla på "pick of desteny" en film som jag köpte till honom i julklapp. Så skall tydligen morfar komma, vet inte hur det blir med det, han hade tydligen ringt Malte och sagt att han skulle sova här..
jaja, blir kanske inte lika mysigt ikväll men det funkar väl.



image62







ha det gött! ♥


















Torsdag

Jag vet att mitt liv för nuvarande inte är så händelsefullt.. det dom hände idag var att vi var på badhuset med skolan, och livräddade varandra.. och fick "bufee" i skolan, det var bara gammal mat xD haha så för mig blev det att käka russin och fil, men det värsta var att när jag i princip hade käkat mig mätt på russin kom den stekta fisken in! då blir man lite putt asså!
jaja sen var det förälldrar möte, men eftersom att jag räknas som vuxen nu så var jag med.. jag o matilda flumma typ bort det och käka bullar!

Mode

 
image61























Var inne och kollade vårens nya mode innan, jag kanske inte är sån som följer det speciellt mycket, men kan tycka att det är väldigt roligt att se på vad som komma skall! jag hittade några få saker som fångade mitt intresse, de första sakerna jag hittade var dom här klipsen, det är en sån underbar färg på dom, och blommor.. hur underbart är inte det.  Den andra saken som fastnade på närhinnan var scarfen ovan, det kanske är lite höstliga färger? Men det skiter jag i.. för den är så himmla fin! Sen kollade jag visdare på en klänning, som var hur fin som hällst! Jag reagerade på att väldigt mycket av det som fanns ute på nätet är välldigt likt dagens mode, är det inte meningen att det skall komma nya grejer till våren? eller är det jag som har missuppfattat alltihopa?


Ha det bra! ♥

Tisdag

Då har första Musik lektionen för terminen hållit hus! Måste ställa en ganska typisk fråga faktiskt, Varför väljer man att gå på en musik lektion om man tycker det är töntigt att sjunga, eller allmänt bara tror att man är där för att flumma?!
 Det fanns faktiskt ganska många där som inte tog någonting på allvar, jo visst dom kan väl vara bra på annat än att sjunga? Men även om man är det bör man inte såt och skratta åt dom som gör sitt bästa! 
Det fanns faktiskt annat än musik att välja, något som inte var lika estetiskt, kanske träslöjd skulle passa vissa av dom bättre? 
Måste säga att jag diggar Martin super mycket! Det är vår helgoa musiklärare, han kan få precis allt till en låt, och han kommer alltid med ett gott humör.... men blir glad bara man ser honom gå där i koridoren.



image60
Sen var det träning som vanligt. I början gick allt helkass! Anna sa att jag körde fristånde "förjävligt" och jag skruvade salton sjukt mycket för tidigt, så att jag inte visste hur jag skulle landa, tur var det att jag inte landade på nacken! Sen när vi körde igenom fristående delarna igen så gick allt mycket bättre och Anna sa till och med att jag körde snyggt! Därmed gick allting som följde mycket bättre än väntat! 
Tack Anna, du för mig att tänka, att öppna ögonen.. du får mig att ta i till max!   






Måndag

jag känner att jag är dålig på att komma på rubriker! haha skit samma!

idag var image59en stört skön dag! ägnade den största delen av dagen med sofia och matsko! ääääh va jag älskar er, ni är
så himmla goa!
vad kan man mer säga om idag?  jo vi kollade på nurmal film idag på tekniktuväckligen! hah vad jag blev glad, jag trodde först det var sån där lära sig film, men det var "I robot" ganska rolig faktiskt, lite lam i mitten, många somnade (jag höll mig vaken) det var en väldigt bra film ändå tycker jag, det är en självklar fråga om utväckling iaf.. vilket också tekniken är..

ha det fina fisken!    









Söndag

Då var det ännu en seg söndag!
Sitter här och väntar på hampe, medans jag lyssnar på reggae och lars winnerbäck.
Kollat igenom alla Thailands bilder två gånger nu och det är ca 1000 bilder...
så jag tänkte bjuda på en...hand full.

image54


 

Lördag

image53Hej!
Det första jag tänker göra idag är att tacka allihopa för en trevlig kväll igår!  My jag hoppas du inte fick allt för ont i magen efter att ha ätit så fort...tänker på dig.. jag hade nämligen med ont.
Idag är det ända som händer att jag skall träna flick 6 första gången för terminen! jag tror det kommer bli ganska kul att komma igång med det nu igen, på något konstigt sätt har jag faktiskt saknat det lite grann...
Jag har kommit på att jag inte har så mycket musik för tillfället, lyssnar BARA på Lars Winnerbäck, det börjar bli ganska tråkigt, så jag skulle uppskatta om någon antingen skickade lite låtar till mig eller säger till om någon bra låt!
Ha det finfint!



Fredag



Idag var det en väldigt lam dag i skolan, int mycket hände.. hade vikarie.. jag, matilda och sofia stog och kollade ut genom fönstret så kom han bakom oss och frågade om det vi höll på med hade någonting med matte att göra, så vi sa att vi räknade träd och grenar och tog roten ur det. haha xD 

sen hade vi teknik utan lärare! det var roligt, jag matilda och sofia satt ute vid kafeterian hela lektionen och snackade, sen kom mustig och anslöt sig! Fredrik jag gillar dig på många sätt, men jag gillar inte riktigt när du är pinsam.. för då är du jätte pinsam! jag är väl tacksam antar jag, men vi skämtade om det! xD


När jag kom hem från skoan insåg jag att jag har jätte lång tid kvar tills jag skall åka in till stan, så jag satte mig med en gång och pillade ihop ett halsband, blev faktiskt ganska nöjd, vet egentligen inte varför, det var varken svårt att göra eller speciellet snyggt.. men efter att ha vart borta ifrån en hobby så länge som tre veckor så är man väl nöjd med vad som hällst i princip...




Bio ikväll dårå! vetifasiken vad vi skall se, men det kommer bli mys ♥

image51


älskar er! ♥


onsdag

Jag borde inte vara ledsen, jag borde vara glad för er.
 Men jag kan inte.



Fick trots allt en trevlig onsdag, fikade med carro och Hanna på morfars, ett riktgt fluffigt ställe måste jag säga! Någon som möjligtvis skulle vilja bosätta sig där med mig?
När jag kom hem var hela köket borta, det såg faktiskt riktigt konstigt ut med den där mikron ståendes mitt i köket på en pall. Ser fram emot att det skall bli klart så att jag kan få sätta igång att göra iordning mitt rum.

Jag har egentligen jätte mycket kvar att jobba på matten, men jag orkar verkligen inte göra det, det där jävla provet får gå som det går orkar inte byr mig, man blir ju så jäkla deprimerad!! allt händer när jag är borta och när jag kommer hem så är allt fel + att det är mörkt och kallt ute så min själ följer bara exemplet..

Das Leben

image50Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva,
det känns som att hela jag är splittrad,
ena halvan av mig är glad och andra
 helvan är ledsen och arg men ändå
glad för din skull. Jag vet att du inte kan
 göra någonting åt det, men bara tanken
 delar mig i tusen delar.
Förstår nu hur du har kännt, men det är
 inte som du tror, men det jag har trott ett
tag fick jag idag bekräftat. Och ja jag kommer
 kunna umgås med dig, det kommer kännas
konstigt ett tag, men jag lovar jag skall leva
med det.  


Min dag!!

hej pa er!
snart skall jag hem, saknar hem jatte mycket nu, mer an vad jag gjorde innan nar jag skrev.. sa nu ar det illa xD men det ar ju min dag idag, det far man ju inte glomma bort i all saknad xD jag har haft en finfin dag med ganska mycket handelser. vi har vart pa tva olika öar, ma ya bay, och malte ön..
nu skall vi snart ut och kaka, sa snart jag har blivit klar..
f
ör dom som ar intresserade sa fick jag massa doft ljus i morse, och lite klader som jag har valt ut innan..


ha det gött som fan! ♥

Phi Phi

Godagens!
idag har det inte hant sa speciellt mycket mer an att vi har akt bat hela dagen i princip.. och att jag madde illa redan fran den stund jag steg upp fran sangen, med andra ord har det inte varit en lysande dag for mig.
Nu borjar langtan hem ta over det roliga att vara har. Jag saknar alla sa sjukt mycket, och jag langtar till ensamheten minst lika mycket pa samma gang. Tank liksom att komma hem och borja pyssla med rummet som skall goras iordning, jag har koppt jattefina kuddfodral som passar jatte bra in med fargerna jag har valt pa vaggarna.

vi har flyttat in i super fina bungalows, dom ligger i utkanten av hotellets area. Vi har alltsa en ganska bra bit att ga for att komma dit, och det gillar jag ! :) Den forsta tanken man slogs av nar man gick in var att dom verkligen brydde sig om att gora det fint runtomkring i ^huset^ for det lag blommor percis overallt! Runt omkring dasset, pa sangarna, runt handfatet.. ja ovetallt xD
har i Phi Phi har vi ca 2 timmars gang till byn i svar terrang, sa jag vet inte om jag skulle palla det xD men for ovrigt bor vi nu valldigt mysigt.
En grej maste jag faktist klaga pa, det tog lite mer an en timma for att fa in lunchen! jag om inte hade atit nagon frukost dog i princip av att bara vanta pa att fa maten.. mor och far sa att det var ett ^tecken^ pa att man skulle ta det lungt har pa detta stallet, men palla sant! nar man bestaller skall man fa det med en gang annars hade man ju lika garna vantat med att komma dit...


jag har inte sa mycket tid kvar pa datorn nu sa det ar lika bra att spara..
Ha det bra  ♥

semester

Nar man val ar bortra langtar ialla fall jag hemm sa det ar sjukt! 

 ♥ langtar till precis allt!