Vattenpipa?

Är vattenpipa lika farligt som många säger att det är? det första jag hörde var att det inte alls var farligt för det mästa man får upp är vattenånga. sedan har jag hört från skolsystern att det är skit farligt för att det är all rök som är farligt, den senaste varianten jag hörde var att det var lika farligt som att röka hash! jag vill ha sanningen, så om det är någon som vet, så vill jag gärna veta.. 



Olivia-huset.

image72Då var det dags för att åka till Olivia i hennes "hemma hus" .Viktory kunde inte hänga med, så jag får åka själv.. pirrigt värre eller vad då xD jag kommer typ inte höra när dom säger "Tooooorup"...
nej fy.. tänk om jag missar den, guu va de skulle vara typiskt mig!
Men va kul det kommer bli! får komma med bilder sen när jag kommer hem.


klippa mig.

Mor ringde nyss och frågade om jag ville klippa mig, ja sa jag det är klart jag vill klippa mig, så slitet hår som jag har. Jag tror inte jag har klippt mig på ett halvår! Det är ganska länge om man har så nära till hands att klippa sig som jag har. Men nu är då frågan om hur jag skall klippa mig, jag vill varken ha långt eller kort hår! Nu kommer min vekliga sida fram till fullo!
Kanske skulle  ta och klippa det kort och fräckt?
 eller kanske bara toppa det så jag kan skaffa dreads sen när det är långt nog? jag kan verkligen inte komma på hur jag vill ha det...
Bilden längst till vänster är helt klart fräckast! jag har haft håret liknande så innan, men det är rätt jobbigt att behöva platta det varje dag.. 
Lugg som den tjejen i mitten har är väldigt snyggt! men det är samma där, då behöver jag platta det varje dag.
Och sista bilden, om jag skall ha dreads så måste jag spara skit länge! och vad skall jag göra med det tills det blir så pass långt..  



  

   


Stan.

jag har inte skrivit på ett tag nu kom jag på.. men det är mestadels för att internet här hemma har verkligen varit kass länge nu.
idag var jag och hampe på en så kallad shoping tur, vi kollade sakta igenom allt som fanns, kom fram till att det är mycket hampe vill ha, men mycket få saker som jag vill ha. men det hamnade ändå tre tröjor i min väska (riktig handlardag idag!) dom kostade bara 29kr /st och har kostat 150kr / st så man kan väl säga att det var ett riktigt kap ;)
nu får det vara slut med skrivande, för nu skall jag gå ner och ta meg en kopp caffe!

image68

Hemma igen.

Då var man hemma frånden trevliga kläppen resan som även i år var lyckad! vi i HFG åkte iväg från hemmastaden i onsdags natt för att söka vår lycka i skidåkning dom närmsta 4 dagarna. Vi åkte bussen ca 8 timmar, en mycket tung natt blev det med lite sömn.
När vi var framme vid "Skiers inn" lade vi iordning våra saker snabbare än kvickt, för vi skulle nämligen åka skidor hela dagen. Det var jobbigt med tanke på den jobbiga natten, men det fixade vi väldigt fint tycker jag. Dem följande dagarna åkte vi mycket off-pist och körde varje dag mag- och benstyrka (man måste ju tänka på sommaren -08!). Efter allt tränande satte vi oss i bastun och latade oss, sprang ut i snön och "doppade" oss. Sedan satte vi oss och käkade mat med en sjukt god aptit, tror aldrig jag har ätit så mycket på fyra dagar som jag gjorde nu!
Måste kommentera att vi hade väldigt konstig humor, den harjag inte stött på innan...
Här kommer citat från dom fyra dagarna:

(carro)
-Dom första skidorna såg ut som tennisrack!
(Anna h)
-Menar du dom där snöskorna som hänger på väggen på Skiers inn?



MER KOMMER SEN NÄR JAG HAR KOMMIT IHÅG DOM!


image67


Kläppen!

Inatt kommer jag tillbringa all tid i en buss tillsammans med hälften av dom bästa som finns!
vi skall åka till kläppen och rocka loss!


image66

Tisdag

Äntligen har jag fått handtag till mitt fönster!
Jag har inte kunnat stänga det sedan två veckor tillbaka, så jag har fått stå ut med ett skit kallt rum, men nu är det slut på frysande!
Det ända som är kvar på omgörningen av mitt rum nu är:

♥ Ta bort den stora fula byrån som står mitt i rummet.

♥ Köpa den soffan som jag och mamma såg på IKEA sist vi var där,
den var skit snygg och så kostade den bara 500kr.

Idag var det springning på galjberget! Det var verkligen skit jobbigt! Vi "sprang" upp och ber för trapporna tre varv, men det var inte bara att springa, vi skulle nämligen hoppa på konstiga sätt och gå ankgång och sånt när vi väl var uppe! Så nu är alltså Amanda stark i benen!





<----- Det här är mitt och matskos verk på formgivningslektionen idag!

Klassfest-9c

Går var det sammling för gammla 9c hemma hos sebastian. Det var jätte länge sedan man träffade allihop, därför var det extra kul att så många kom. Men sen var det några stycken som inte ville eller som inte kunde. Synd tycker jag, för det blev en trevlig kväll. Det blev en kväll fylld med prat och skratt. Hoppas alla hade lika kul som jag.

Ha det bra!

image64