Norge

Jag kom alltså till det fina Norge igår kl sent på kvællen... Just nu sitter jag i receptionen på golfbanan och vet inte riktigt vad jag skall gøra med resten av dagen. Skulle mycket hællre vara på algotfesten dær hemma och rocka loss! Men fan, nu ær jag hær och får rocka loss det jag skulle rocja hemma hær i stællet, det ær ju faktiskt inte så svårt att gø det nær man har en moster som jag har! Grym ær hon!
Idag har jag: Stædat i restaurangen, Gjort fint och pyntat i restaurangen, plockat svamp ( minst ett kilo!), nu sitter jag hær framfør datoren och skall snart gøra mig iordning før ferre!!! Skall bli kul att træffa norrmænnen! Det var ju faktist ungefør två månader sedan, och den gången sågs vi kanske bara två eller tre timmar!

JAg har PERMANENTAT håret nu! tog mig æntligen mod till det igår, har inte vågat innan, alla jag snackat med sa: nej gør det inte, du kommer få en sjukt ful utvæxt! Men det førsta folk sa till mig nær jag hade gjort det var: fyfan vad fint ditt går ær! vad har du gjort!? det var carro, och hon kunde verkligen inte sluta glo! =P hoppas inte krullorna ændrar før mycket på sig, då blir det lite tradigt kanske...


skall duscha nu.... och førhoppningsvis bli av med spindlarna i håret från skogen..



kærlek

KATASTROF!

JAG HAR INTE TILLRÄCKLIGT MINNE PÅ DATORN FÖR ATT FÅ NER MER MUSIK!!!! KATASROF!

Måndag-bloggkväll

Här sitter jag nu i min säng med datorn framför mig, som helt vanlig måndag...helt sjukt vad den här måndagen har innehållit mycket. Nani har kommit tillbaka till skolan nu! Skönt att ha dig tillbaka gumman.  Inte så mycket har egentligen hänt men... Jag har kännt mig väldigt pysslig och sysslesatt mig hela dagen med allt mellan himmel och jord, skulle lagt ut en bild på tavlan jag har gjort..  men problemet är det att datorn vill inte ta emot bilderna jag tar med kameran... Så det är lite jag måste pyssla med innan det funkar. Helt sjukt tradigt att det är så, för idag har jag tagit mycket bilder. Det var faktiskt ett tag sedan jag tog bilder... men trenden har vänt, nu är det kul igen!



vi är många som är vakna nu,
andas nästan ljudlöst det blir immfrost på rutan
  ligger vakna under varsitt bord.
allting är så tyst fast vi bor i samma höghus.



Kärlek ♥

En onsdag kväll

En dag som den här har jag längtat efter, den har varit väl behövd och allmänt skön, bara det att dom timmarna jag var ensam hemma rullade bort alldeles för snabbt! Hade nästan glömt hur skänt det kunde vara att vara ensam hemma... man tänker kanske inte på det i vardagens stress, men ta dig tid att vara ensam hemma och bara tänk på dig själv någon gång. Väl behövd dag. Sen senarre på kvällen fick jag sms av älskade vännen Adam. Blev självklart skit glad att höra av honom, inte så ofta man hinner träffas i vardagens sress... alla är ju iväg på sitt hela tiden. Men trots allt blev det en promonad.. En promonad där vi pratade om allt, nästan.  alltid någonting man glömmer nämna antar jag..
Nana kom tillbaka snart och gör vardagen roligare ♥

Kärlek



Magen.. och kvälls blogg som är helt onödig..

Det här är säker jätte roligt för läsare att läsa, det jag tänker skriva nu... men asså det ända som är mitt huvud är att min mage är alldeles uppblåst och helt änkelt sjukt skum! FAn vad jobbigt! Någon som vill byta mage dem mig? Hah kollar på idol samtidigt som jag skriver, malte var så himla bestämd med det så jag fick ge mig... illa men så är det. Nyss kom det en ganska kraftig tjej in på rutan (va fan var det för svenaka? "in på rutan?!) Men hon sjöng sjukt bra alltså! hon borde vinna redan nu tycker jag =)=)=) I brist på saker att skriva så slutar jag nu...

hittade denna bilden nyss Det var inte så himla länge sedan, men tänk som man kan förändras...


jag för länge sedan

kärlek ♥

Utkast: Nu känns ...

Nu känns det äntligen som att jag är vuxen nog att fylla 18, hela året har jag gått runt och kännt att jag inte är vuxen nog att fylla 18.... men fan, man behöver inte vara vuxen när man är 18, jag kommer vara barn hela mitt liv känns det som. Jag är i alla fall vuxen nog att beställa en cider ute på krogen! Fan vad arg jag blev att han kattegatt killen jobbade där, Om han bara inte hade kännt igen mig eller nått, fan va pinsamt det blev! Sjukt... Men nu har jag tagit steget att gå till en bilskola... det var vitcoria som fick med mig måste jag säga! jag menar, så fort jag tänkte på det innan fick jag nervsammandragande ryck, visste verkligen inte vad man skulle göra... det står ju så dåligt på alla hemsidor hur man skall ta sig till! Men nu är jag bokad på 4 teorilektioner och en körlektion... så får man boka in sig på fler sen. vet fortfarande inte hur många man bör ta och sådant. men jag känner mig mer lugn nu, vet lite mer =)

kärlek