JSM

En toppen helg har jag haft! JSM i lund tillsammans med de bästaste killers ever kan ju inte bli annat än bara helt underbart! hade ju självklartr vart roligare ifall jag var med ute på golvet, men kan bara skylla mig själv för det. att jag inte trodde på mig själv i början... började kötta alldeless för sent!! i och för sig så skall man aldrig sluta kötta, men jag hade en svacka! nu är jag snart förhoppningsvis ur den skiten och kan kötta på som vanligt, puinsamt att jag var som bäst för två eller tre år sedan... någonting som är förvånande är att jag körde dubbel pik halv, dubbel gruperad halv på hopp (hårt) och så på matta var jag en av de första som skruvade helskruv bakåt på tumblingen... jag och maja körde det i samma veva... pinsamt att jag inte är på den nivån nu... men men, jag är på G!
ego text! =)

Måndag

Starten på den här veckan har väl inte varit den bästa... men antagligen har jag inte vart den ända på planeten som har haft väldigt, VÄLDIGT ont i huvudet! as ont har jag hart, eller jag har fortfarande.
spelat fiol idag med för lraren min, första gången på tre veckor... allt har krockat för oss de sista veckorna =P men idag skedde det ;) 


njut av denna fina låt! 




ha de gött!
 

städdag

idag bestämde jag mig på morgonen för att städa mitt rum ordentligt! och det gjorde jag, men hela tiden så tittade jag ut och tänkte "varför skulle jag göra det just idag"? så jag snabbade mig på lite grann och blev klar kl fyra...När jag väl var klar var jag hungrig som ett troll, men när jag gick ner för att ta någonting att äta så var ju självklart kylen tom... vad annars kunde man vänta sig lixom...
"always look at the bright side of life" tänkte jag och skulle gå ut för att sola, men för det första stod min granne och glodde i fönstret som vanligt så att jag inte kunde slappna av. slog hela tiden av massa äckliga tankar. Men sen när  han äntligen flytta på sig så kom mor hem, och hon ville ha hjälp med att skrubba altanen... så min dag hittils har bestått av städning och åter mer städning. men nu är det fint i alla fall!!! 


sommaren är snart här!