Stan

Jag vill bara berätta att jag har träffat den coolaste "expediten" i stan!
jag och hampe var på stan igår då, så gick vi runt och kollade lite grann. sen efter ett tag så gick vi in på carlings, där var det en snygg kille som jobbade. så fort vi kom in så kom han fram till oss och började snacka, det var inte det vanliga med "jaha och vad är du ute efter?" det var mer alldagligt snack, precis som om man redan kännde honom. sen började vi prova lite saker och sånnt, så kom han till oss igen och frågade om det satt bra och sånnt, men efter ett tag så var vi inne på helt andra grejer igen^^ riktigt rolig måste jag säga att han var!
så om ni nu har tråkigt, väntar på bussen eller vad som hälst så måste ni gå till "Carlings" och kolla efter en kille med stora glasögon, han klär sig riktigt riktigt snyggt och så är han göteborgare.

ha de gött!

lilla berlin

Idag när man vaknade kände man att det här kommer bli en dag där jag bara tar det lungt och bara gör det jag känner för att göra..
När klockan var dags för att ta på sig kläderna och hitta på något så drog jag in till stan, jag hade tänkt mig att jag skulle gå in till lilla berlin och köpa ny töjning... som sagt jag gick in dit och kolla runt lite grann. men som vanligt hade dom inganting som passade mig eller som jag ville ha..
Jag tycker inte om den tjejen som har affären nu måste jag påpeka, hon lovar alldeless för mycket som hon inte kan hålla! Förra gången jag var inne så beställde jag en töjning som jag ville ha, jag kom in då hon hade sagt. men när jag väl kom så var den inte kommen, jag kom inte drygt en månad senare och den hade fortfarande inte kommit...
jag bestämmde mig idag för att ge dom en ny chans, men blev lika besviken..

Jag vill ha tillbaka den förra affären som hade snygga och billiga töjningar!

Seden efter jag hade vart inne på lilla belin, så kom jag på att jag har vart ute efter en klänning rätt länge så jag gick in på Indiska för att se vad dom hade. Så fort jag kom in så såg jag en jätte fin klänning i grönt som jag absolut ville ha, men den fanns inte i "smal" så jag fick ta en blått istället.. men jag tycker inte det gör så mycket, den var faktiskt fin i blå med!







image82


Perfekt tjej?

jag var inne på bilddagboken innan idag och hittade en intressant text om hur människor är och om hur killar tycker att tjejer skall vara.. här kommer den:


ALLA TJEJER LÄS

Härom dagen sa en kille till mig. Ingen tjej är vacker utan smink.(!?) Då insåg jag hur påvärkade folk är. Hur folk har börjat tappa greppet om verkligheten. Vi tjejer ska vara pinnsmala, stora bröst och massa smink. Då är man perfekt. En annan kille sa, Men gud va stora höftben! till en annan tjej, hallå? När vi tjejer kommer in i puberteten får vi höftben. Vi får lår och rumpa. jag låtsas inte. För det är fel, att vara någon du inte är. Det är obekvämt. FÖR DU ÄR PERFEKT SOM DU ÄR!
Något extra kilo?
Äh, bara mer att älska :) <3
Så tjejer, sträck på er, var stolta för vilka ni är.Smink är absolut inte fel. Jag vill bara att folk ska öppna ögonen för att vi oxå är männsikor. Vi är kött och blod. Så dra på dig bikinin och sluta tro folk tycker du är tjock! Njut av livet och bry dej inte om onödigheter.
Alla är vackra på sitt sätt.

Jag tycker det är helt sjukt att denhär diskussionen för det första ens uppkommer!  Det är klart att alla skall se ut precis som dom vill. Vissa är större, vissa mindre andra är längre eller kortare.. det är så det är. 
 Det är mycket som påverkar folk i deras vardag, Men sånna saker som att alla skall gå runt som modeller är bara diotiskt, det (tror jag) är en fantasi som killar har.. inte alla, men många.
Det där med att man inte kan gå ut utan smink.. jag menar.. för vem kan man inte göra det?
 jag har vart utan smink i skolan och vart jag än går i flera år. Det är snarare när jag har smink på mig som alla reagerar. är det inte bättre att sminka sig fin till fester istället, så att folk ser skillnad? jag menar inte att alla skall sluta sminka sig nu, man gör som man vill, jag vill bara få fram att det är inte så viktigt hur man ser ut, det är innehållet som räknas.

Hoppas det här får igång många tankar,


Neh nah nah

Jag bara nåste lägga in den här filmen, det är egentligen bara låten ni skall lyssna på! det är F2:s ena tävlingslåt! så sjukt skön är den!

Drängan

Jag måste berätta att jag har nu varit på den aldra bonnigaset festen i mitt liv!
Jag åkte dit med Olivia, Ninnie och Henke. Riktigt trevligt folk måste jag säga! em, jo det var ju riktigt långt dit måste jag säga! När vi hade kommit till torup så var det ungeför lika lång väg kvar, och femsjö ligger lixom inte nära torup eller så.. jag har för mig att det tog en halvtimma att åka dit, så ungefär en timma att åka till Drängsered... när vi kom fram så var det inte så jätte mycket folk där, men trots att det var gledbefolkat och tidigt så var det folk som hade däckat och andra som var så fulla att dom inte kunde gå.
Vi fick också leva med att dom BARA spelade tekno låtar där.. jag är inget fan av den sortans musik... men det var ändå okej, man tänkte inte på det när man dansade..
Befolkningen i lokalen var från alla åldrar, man fick räkna med en del yngre och en hel del blonderade fjortisar.. Det var faktiskt rätt kul att se hur dom spelade fulla redan på tidiga kvällen. Men det roligaste var nog att träffa alla Olivias och Ninnies komipsar som dom har talat så mycket om =)

Söndag

Då var det söndag igen. Jag tycker söndag är den allra tråkiaste dagen på hela veckan... jag menar, om man nu skulle ha tråkigt precis som jag har har nu så är alla affärer stängda, kompisarna är bakis eller så kommer deras kusiner till dom och skall snacka airsoft^^ och det snacket intresserar mig inte speciellt mycket...
Skall träna om ungerfär tre timmar utan tränare, hur kommer det gå idag då? Kommer folk koncentrera sig mer den här gången?...

Kom på nu att det inte är lång tid allt tills det är sommarlov! det kommer bli sjukt skönt, men samtidigt kommer det bli tråkigt... jag kommer sakna min underbara klass och dom personerna som man träffar på skolan men oftast inte annars.

image81

Dreads

idag har jag ju då fått sån sjuk lust att göra dreads!
På coco kostar det 150kr / st.. jag vet inte riktigt om jag har råd att göra det, jag menar jag kan ju göra några stycken där.. men mitt hår är ju inte så långt, och dör fick man inte "löshår" heller. Jag vill att mitt hår skall växa med riktigt hög hastighet tills i morgon.. då kan jag försöka göra själv.. haha kan bara tänka mig hur dom skulle bli^^
Em är det någon som känner spontant för att göra några stycken på mig?


mode?



Jag förstår mig inte riktigt på mode ibland måste jag säga! det är många saker som jag tycker ät helt sjuka! Till exempel, att ha en zebras eller kos skinn på golvet! det är många som har det, jo visst. men jag kan ändå inte riktigt förstå... Hur kan man tycka det är snyggt.. ?
Tänk efter, dom dom har tillverkat mattan kanske till och med har dödat djuret <F>bara</F> för att göra en matta av det. Tänk alla oskylldiga djur som mister sitt liv för att vi skall få gå på deras hud. tänk så många djur som dör oskylldigt, tänk alla små zebror som mister sin mamma eller pappa för att vi skall få gå på dom.
Det ända jag tänker på när jag går på en sån matta är att man trycker ner djuterts värdighet. det kanske låter helt dumt, eller det kanske bara är en vegetarians tankar? Inte vet jag men det är så jag känner.



Nörd

Idag har det vart en perfekt dag för att komma på hur man ändrar stilmallar och olika koder här på bloggen. som ni kanske ser så har jag ändrat lite saker.. inget svårt, men jag tycker faktiskt det är rätt kul att ända på utseendet så att det inte ser ut som alla andra! Det ända jag tycker att jag har misslyckats med är den där stora gubben framför rubriken, den är alldeles för stor, jag skall ändra på det, men inte nu. 
Om det är någon som vet hur stor headern till profilen Bloom skall vara så skall ni väl hojta till?
jag kan nämligen inte se det på min.. jag har gjort en skit snygg header, så kan jag inte andvända det, det är lite frustrerande..

Musik Dirket

igår var det den femte deltävlingen i musik direkt!
jag stck till olivia och ninnie för allt började, jag visste ju inte vart den var någon stans.. när man väl kom in i lokalen så träffade man på hur mycket folk som hälslt! jag trodde inte att jag skulle känna så många där, skit kul ju! 
första bandet som spelade var  lite udda.. jag vet inte riktigt vad det kallas, dom spelade nästan som räfven. det vär skit kul att kolla på!! dom som vär bäst på hela kvällen tyckte jag var Adrian, och Algots band, skit bra var dom, synd bara att dom inte gick vidare.
detta är då en film på de första galna bandet!





ha det bäst.

Dator igen.

Nu var det et tag sedan jag skrev igen! men den här gången har det varit på det viset att jag inte haft någon dator overhuvudtaget, den har vart ivåg på virus ränsning. så nu är jag glad att ha fått tillbaka den. det jag har saknat mest har faktiskt inte varit tillgången till internet, det har varit all musik jag har. utan datorn mister jag väldigt mycket musik...
vad kan man säga om dagen? inte så mycket intressant egentligen, var på komtek till kl 18. det var en dag för tjejer.. vi diskuterade mycket om jämstäldhet, och vad man skulle kunna göra för att få mer tjejer att söka teknik linjen. I tre klasser är det bara i min det finns tjejer, och vi är 8st. det är fakiskt inte så mycket.
ha en trevlig kväll! ♥

Skolan.

just nu sitter jag i en av skolans alla datasalar och skall jobba med powerpoint. men jag vet inte vad jag skall göra om för någonting... den skall vara klar idag, och jag har inte ens börjat... jag känner att jag ligger illa till..
Den här filmen får mig på glatt humör i allt arbetande...