helg

JAg vet egentligen inte varför jag började skriva xD haha..
men denna helgen har varit absolut en toppen helg!  jag har umgåtts med de bästa, vart med storebror och hans tjej på väla, i Landskrona mötte jag mustig, och så var jag på musikdirekt final och sen ut på stan... vart fullt ös medvetslös hela tiden! så himla roligt har det vart.


tack för en rolig helg! 

idag, en sump måndag

Seg dag idag...
Jag förstår inte varför jag har sådana här dagar, vet inte ens varför jag vart tjurig... Är kanske fortfarande trött sen alla tävlingar i helgen, men inte fan behöver man vara arg och tappa lusten att göra någonting alls för det. skulle spela fiol innan med Ulla, men så tappade jag bort mig några gånger på det nya stycket. så tappade jag lusten med en gång och blev skit tjurig... sen lite senare på lektionen så hade jag skrivit att ett annat stycke var i fel tonart, så skämtade läraren till det och sa "jag trodde du var smart", jag blev fan arg på henne xD men jag brukar inte vara sådan här... eller? upplevs jag sådan? jag hoppas verkligen inte det, jag vill inte vara "den tjuriga tjejen". så snälla slå till mig lite lätt och säg till ifall jag beter mig dumt. kan få sådana snevakningar på morgonen så att jag är tjurig hela dagen. 



min själ har varit lika rufsig som hennes frilla idag!


rufs frilla

kärlek

Kennedy cup

Nu är Kennedy cup över. Det har vart en helg med fullt ös hela tiden, verkligen från början till slut! Jag brukar aldrig bli hes, men efter att ha varit hejaklack i bara två grenar så märktes min hals av, jag tror inte jag kan skrika på minst en månad nu! hahah!! 
men det var kul! nu vet man vad vi skall kötta på på träningarna, och man blir liksom peppad till tusen på att kötta nu när man har vart iväg och fått den där lilla kicken som man alltid får på tävlingar! nu jävlar sitter ingen i lagg ett säker ;) hahah




 kennedy cup

Melodifestivalen

jag vet egentligen inte varför jag bryr mig om detta program, kanske för att det är ett av Sveriges mest omtyckta och kollade program? njae jag tror inte det är något av det faktiskt... Kanske är det för att det är lite av pinsamhet att skicka iväg ett dåligt bidrag till en stor tävling som alla  i alla fall Europa kollar på? aja, men jag tycker i alla fall att det var oroligt pinsamt att den "opera låten" vann igår! okej, hon var väldigt musikalisk och så, men jag tycker inte det var någon lysande låt att skicka iväg. tycker helt klart att "snälla, snälla" skulle vunnit! 

god natt