Söndag


image88jag sitter nu är och försöker få ihop en text som skall låta någurlunda seriös, men det är svårt att få fram det man vill i skrift på ett bra sätt tycker jag. jag har så mycket i huvudet som skall ner på pappret men det går inte, istället blir det så att jag inte skriver någonting alls...
tur då att jag för en gångs skull är ute i god tid, frågan är bara hur jag skall lämna in det? plansch, bunt papper eller någonting annat? men men det får tiden utvisa!

Örhängen.

image87

Det här är ett par örhöngen som jag gjorde alldelles nyss, säg till ifall du vill ha dom, jag är inte speciellt nöjd med dom måste jag säga.. Sedan gjorde jag ett halsband till mor, men det tänker jag inte ens lägga ut... hoppas hon blir nöjd ;)

Blogg...

Jag blir snart förbannad på den här jälka bloggen! den villa aldrig som ajg vill, eller så är det bara att jag är fett dålig på att ändra om här. Det är egentligen min skärm det är fel på... för allt jag gör här hemma sen någourlunda ut ( designen då förståss) men ingenting ser ut som det skall när jag öppnar min blogg på någon annan dator, det kan vara att jag har en annan skärm var det någon som sa till mig, kan stämma. men va fan skall jag göra för att mina inställningar skall passa på alla datorer?

Götet är Rock

I fredags så var alla formgivnings klasserna iväg i göteborg! vu hade verkligen skit kul på all de tre ställena vi var på. KTH, Röeeska museet, och vi var med på Chalmers.
sedan så stack jag, matilda, sofia och Robin till staden och kollade lite i affärer, fikade och var rock! missade nästan, nästan tåget, det är rock...
här under är det en bild på mig och matilda när vi sitter i bussen på väg til götet, jag tror vi gäspar, men är inte riktigt säker.

image86

Sommaren

image85

Den här bilden får mig att tänka på sommaren, den får mig att längta till värmen och allt som hör sommaren till!
8 veckor kvar nu i skolan, 8 veckor med hårt arbete, sen kommer vi få ett välbehövt sommarlov som alla har väntat till.
Jo visst det kommer bli skönt med sommarlov, men jag kommer nog längta tillbaka till skolan igen ganska snabbt.. att träffa alla underbara människor dagar i ända är oslagbart ♥

Piercing

Igår var jag och pierade navlen, det är en grej som jag verkligen viljat göra enda sedan 3 år tillbaka.. så äntligen fick jag det gjort! Nu skall jag ha en jälka plastring på mig i minst 6 veckor.. Det ända jag vill göra är i princip att byta till stav nu med en enda gång! Har hållit på att surfa runt lite grann nu och kollat på hur staven skall se ut, jag har kommit fram till att jag tycker att grön, vit, rosa och brun är sjukt snygga färger! och kanske apricos? Det är sjukt hur velig jag kommer vara när det är dags att byta!

 

   

Grencupen

Hejhej, nu är jag hemma igen efter en helg med otroligt mycket skratt och många nervösa ögonblick. Jag var nämligen i göteborg med mina gymnastik kompisar och tävliade Grencupen.
Vi ställde upp med alla tre grenar, nämligen matta, hopp och fristående. På lördagen kvalade alla 30 lag till finalen som ägde rum idag, vi gick vidare i alla tre grenar. idag på finalen så var vi det första friståendet ut,  och vi fick poängen 8,90!! högsta poängen någonsin! i matta gick det överlag bra, alla stod på allting.. Men det var någonting som saknades för att dommarna skulle ge oss ett högre poäng än vad vi fick (7,80). Och på hopp hade vi lite missar här och där.. så vår poäng blev till slut 7,20. Men det är vi nöjda med, alla gjorde sitt bästa, men det räckte inte hela vägen. 
Dags för nya övningar! 
Ha de gött ♥