Öppet hus

Det var öppet hus igår på kattegatt! image4
Det var ganska mycket folk,  skit kul var det!

Dagen började med en sovmorgon,
men jag tyckte den var lite för lång så jag drog till
stan och köppte ett busskort.
Sen när jag kom till skolan var alla i full gång att fixa
med skylltar och allr vad dom nu skullöe ha framme till folket kom.
Klockan fyra började de första komma, 
medans dom andra började jobba med pappers-projektet stack jag,
Hanna och Olivia upp till andra våningen och sjöng i kören...
 det var skit kul precis som alltid! när vi var klara så sa Jonas
att han var tvungen att sticka till sin träning, då stog jag och Hanna kvar
och ingen av oss pallade jobba någonting..
Så det vi ängnade kvällen åt var att flumma runt och ta lite bilder,
och ha skit kul!
Ha det fint! ♥
      image5


här är "halva" bandet som spelade,                  ------>
killen på låssas piano och killen på trummorna,
sen var det en kille på gitarr och en tjej på maracas..



                                   

Desperata hemmafruar..

Jag har precis kollat på desperate housewes till sammans med Hampe, mamma, det är bland dem bästa programmen man kan kolla på,jag skrattar hela tiden. Det har hållit på så himla länge men det blir ändå aldrig tråkigt.. Dom där fem tjejerna har någt speciellt sätt att vara på som är invecklat men ändå så himla kul!
Jag har sagt innan att jag verkligen hatar serier sompågår för länge, men detta är ett unikt undantag, det skiljer sig från det mesta jag har sett xD
Nog tjatat om det!

God natt ♥
image3

jul


Nu kan man nästan kalla det jul, man käkar pepparkakor om dagarna, det sprids glöggdoft i skolan från kafeterian där det nyss har börjat säljas glögg. Julkännslan kommer mer och mer nu, det luktar jul överallt! jag älskar lukten av nejlikor instuckna i apelcin, det är verkligen det bästa jag vet!
Denna julen skall jag och familjen iväg till Thailand, egentligen skulle jag vilja vara hemma, det kan låta lite bortskämmt jag vet, men julen är det bästa jag vet, jag gillar till ock med kylan... dom som känner mig vet att jag fryser helatiden, men kylan hör nästan till när det är jul men skall gå och frysa lite och när man kommer hem skall man gå och koka varm oboy.
När julen är här skall man köpa julklappar, det är svårt, nästan det svåraste som finns. Alla man känner förväntar sig att få något fint, men om man går till stan och köper något på H&M  så finns det risk att personen får två likadana julklappar...
Det var bra ide av dig Linn, jag hade aldrig kommit på Gekås själv! innan heljen var det nog 5 år sedan jag var där sist. där fick man köpt allt man skulle till familjen inklusive Farfar.  Det var lite synd att man inte hittade något fint att ge vännerna. På något vis känns det som att det är lättare att ge familjen julklappar.. jag vet inte riktigt varför..
image3

Någon som vill ge tips om vad man kan ge för något? 
ha det fint ♥


Harry Potter

Nu har äntligen den sjunde boken av harry potter kommit, men jag känner mig ändå inte så säker på att jag verkligen vill läsa den. Med tanke på att sendan femte boken har allt bara gått utför, kanske jk.Roling har slut på ideer?
Det ända jag vill med denna boken är att veta hur det går för Harry, om han dör eller inte. Personligen tror jag att han dör.. Men vill ändå inte att det onda vinner.
 Jag hooppas verkligen inte Harry Potter kommer bli en sån historia som aldrig tar slut, värden har för många sådana historier, till exempel Pirates of the carribean. jag gillar den första filmen, den andra är bara skum och därför har jag inte vågat se den tredje.. Jag köpte den på ullared för en billig slant bara för att jag skulle tvinga mig själv att se den, men det värsta som finns är för långa berättelser som är så långa att regisörerna har slut på ideer, det märks verkligen på filmerna!
hare♥


ojojoj!

JJIISUS!! :O jag som till klockan 12.30..
det är absolut inte likt mig, jag som alltid vaknar för vart minsta lilla ljud,
och alltid mitt i natten och klockan 8 på morgonen.. men inte inatt!
det måste vara min dag idag !
hare♥

Gekåås !!!

När jag först gick upp idag känndes allt trögt och allt jag ville var att gå och lägga mig igen! men jag visste att det inte kunde bli så.. bussen till gekås gick klockan 08.55. när jag kom till norra station såg jag först ingen där, jag tänkte att jag kanske hade kommit helt fel? eller kanske missuppfattat tiden? men Nej jag kollade in i bussen och såg hela klungan av flickor stå där inne i bussen i full gång med att köpa sina bussbiljetter ända vägen till ullared.
Jag som fortfarande hade väldigt ont i huvudet fick en lång och kämpig väg till falkenberg och sedan vidare till ullared.
väl i ullared så var det kö in till affären, men det gick fort bara 10 minuter. när jag, anna,linn,eve och stina kom in så var det fullsmäckat så man knappt kunde röra sig, men eftersom att man är en stark hfg-tjej så plöjde man ner allihop..  hahah neej skoja, men det fixade sig men inte helt utan knuffar och trängsel. efter att ha fått ihop allt vi ville ha så gick vi och käkade på burgerking, man fick sjukt lite mat tycker jag som äter mycket. när vi var klara gick vi in till gekås igen ( denna gången utan kö) gick vi ik princip bara in och betalade våra grejer..
äntligen på väg hem sa jag till mig själv sen när vi klev på bussen eftersom att jag fortfarande hade ont i huvet. men vi hade trost det en väldigt trevlig och rolig färd hem, alla visade vad dom hade köpt.. jag tror alla var nöjda med deras köp, det var ialla fall jag !



Tack för en trevlig dag Anna,Linn,Eve,Kattis,Stina. Ni är underbara! ♥


första inlägget!

Nu har till och med jag skaffat en blogg, jag vet inte hur det skall gå, men det är värt ett försök. Idag började dagen med en tidig morgon. det var jätte jobbigt att gå upp, kunde inte äta så tidigt. första lektionen hade vi matte prov, det gock faktist bättre än väntat.. jag hade ju faktist inte övat något alls.  det känndes bra sen när jag fick gå till kiosken och köpa den allra sista julmusten för bara en tia..
egentligen var det meningen att jag och matilda skulle börja "jobba" på hannas pressent, men vi ändrade planer, gick och softade lite på stan.. gick bland annat till piercing affären, fan va arg jag blev när jag märkte att dom inte fått in grejerna jag har beställt än! dom sa att det skulle komma för ungeför tre veckor sedan va fan! gaaah!
kvällen sltar som en musig hemmakväll med familjen - malte + emelie :) tack för en trevlig dag =)♥




Dagens roligaste händelse.
(Hanna)- Amanda!! knäckebröd!
jag som satt och mumsade på knäckebröd svarade: ja knäckebröd är gott..
- är du säker på att du inte skall ha ett knäckebröd?
-ja, jag har ju redan?!
- JAG vill ha knäckbröd!
-okej skall jag hänga med dig?
jag kollade mot bordet där knäckebröden låg, och fattade vad hon menade.... nallen stog och bredde ett knäckebröd!