sista sovmorgonen...

Då var nästan ledigheten över, skall börja jobba nästa vecka och jobba nästan ända fram till skolan börjar igen! Jag tror att det kommer bli ganska skönt att få lite struktur på livet igen! jag menar.. man kan ju inte ligga och sova till 12 varje dag på hela lovet. I morgon blir någ den sista sovmorgonen för mig, på lördag skall jag sprina vesingebo-loppet och på söndag skall jag göra uppvärmningsdans, sen skall jag börja gå upp kl sju!!! hur fasiken kommer jag klara detta?! Jag kommer troligtvis vara trött ca en månad efter första arbetsdagen...
Skönt med helg nu.. Snart kommer olvet hem!! =)

peas´n love ♥

Bio

Ännu en lam dag har passerat,nästan, det ända som har hänt i amanda-huset är att hennes rum har blivit finare än vad det har varit på 4 månader, det har tagits kort... men det är något fel mellan datorn och usb, så bilderna kommer inte in i datoren, och det har kollats på film. Allt detta för att det är så tråkigt väder att jag inte får någon lust till någonting mer än att bara vara...

Men snart är det dags för att gå på bio med gryma tjejor! Kakkis, Mathilda och Ninnie!! wiho! Vi skall se sex and the city, jag måste dock erkänna att jag inte har sett ett ända avsnitt av det när det gick på tv, man får bara hoppas att jag kommer förstå någonting av vad filmen handlar om^^ haha... det löser sig!

Ha en bra dag!
peas´n love ♥


Grym midsommar!

midsommarfest


Det kommer snart upp fler bilder från Midsommarfesten som var helt grym!
Skall bara få dem först!

peas´n love

midsommar

Då var milstolpen för sommarlovet passerat! Midsommar hos Algot, det är den roligaste festen jag har varit på länge! Det var människor man inte kännde, och det var människor man känner väl och ännu mer människor som man känner lite grann... men andra ord, det var sjukt mycket människor, det var 200 bjudna har jag för mig någon sa till mig. Det var så fint anordnat alltihopa, det måste ha krävts stora anstängningar för att få till allt detta... det var ett stort cirkustält, det var en bar, en scen där fem olika band spelade... och när inte dem spelade var det musik i full gång hela tiden.Så om man var sugen på att dansa så var det inga problem alls. Jo just det jag glömmde ett par grejer, det fanns mat att köpa så man kunde grilla, och det fanns sjukt mycket mer fixat som jag kasnke inte behöver ta upp....
Mycket hände denna kväll, både roliga, tråkiga, oväntade och spännande...Mer än så kan jag inte skriva tyvärr..  men nära och kära vet var jag menar med det här!
Det var en underbar kväll! Så jag vill tacka Algot och hans tre bröder så innerligt tack att jag fick komma!
Jag längtar redan till NYÅR!

Peas´n love ♥

18/6- Dålig fantasi för att komma på rubrik

Det var 4 dagar sedan jag träffade Olivia, men när vi träffades idag känndes det som att vi inte hade träffats på mer än en vecka! Vi hade så himmla mycket att berätta för varandra, även om vi pratat i telefon välldigt mycket med...Så konstigt, men egentligen inte..  eller kanske. Vi bor i princip tillsammans på vardagar och heljer, umgås gämt och ständigt... Förutom nu på lovet för då måste hon jobba så sitt håll jag jag på mitt. Tänk då när hon skall till london efter midsommar, då är det en vecka på riktigt, det måste väl kännas myket längre än en vecka då? Aja, de må tiden utvisa, jag kommer leva livet här hemma ;) ( eller hur nana! ).

Efter jag kom hem från stan så lagade jag till lite smycken!
 jag måste ju ha en hel del klart ifall det blir försäljning =).

Halsband 18/6  kort halsband 18/6


Kärleks historia

Det var en gång en flicka som var djupt förälskad. Hon var förälskad i en pojke som hon snart inte skulle få träffa mer, i en pojke som inte visste om hennes känslor för honom. Hon försökte desperat varje dag fånga hans blick för att kunna meddela en känsla, eller kanske en dröm, men han såg aldrig. Hon försökte desperat få kontakt med honom genom att ta reda på saker och skicka sms till honom... Hon fick den lilla kontakt hon behövde, han hälsade på henne, men hon visste att snart skulle allting ta slut. Hon ville att han skulle få reda på precis allt hon kände för honom, men hon visste inte hur. Hon följde till slut sina starka kännslor och beslöt sig för att skicka ett kärleksbrev, precis som man gjorde när man var små, fast det här skulle bli annurlunda. Det skulle innehålla både rolig och onödig fakta. Hon skickade iväg detta brev dagen därpå och tänkte inte så mycket mer på det. Hon tänkte att kanske skulle han svara genom ett sms och kanske tacka för brevet, men inget mer. Dagarna gick och hon hörde inte av honom... Kanske han inte bryr sig om att svara alls. Men jo, det gjorde han, han svarade inte på det viset hon hade tänkt sig, han svarade med eftertänkta ord, han svarade med humor, han svarade med de ord hon inte vågat hoppas på.

En dröm hade slagit in...
peas´n love ♥

Made of Amanda

Tidenpå dagen idag har jag ägnat åt mitt intresse "att göra smycken" här ser ni resultaten..
jag fick ett tips av mors kompis igår, nämligen att tala om för alla jag känner att en dag så är dom välkomna hem till mig och kolla på det jag gör, så kanske jag får sållt lite av allt jag har :) Säg gärna till om ni är intressedare av att se vad jag har gjort för någonting. Det skulle bara vara kul att få lite fedback och lite komentarer... så jag kan förbättra mina smycken =)
peas´n love ♥





halssband
  halsband    halsband   armband

Meningslös text följer!

Jag sitter nu här i mitt rum med den bärbara datorn och funderar över hur många/ vilka bilder jag skall ha med i mitt album som skall innehålla bilder av 1:an på gymnasiet. Jag har fått mycket bilder från många håll, alla är så bra, när man ser dom blir man så glad och längtar tillbaka redan... även om vi bara har haft ledigt i några dagar, mer exakt 6 dagar. Det är många jag redan saknar, sånna som man inte träffar mycket mer än bara i skolan och sånna som man träffar varje dag, även om skolan inte är igång... jag saknar alla!

Det är många tankar som far runt i huvudet på mig för tillfället, är det som jag tror att det är?.. eller har allt förändrats utan att jag har kunnat rå för det?
ÄÄÄÄÄH va jobbigt allt är! jag vill bara kunna leva precis som jag är, Amanda, flickan som bara bryr sig lite grann om vad alla andra tycker.



peas´n love  ♥

mys

Nu är rastlösa jag hemma igen, efter en dag och en kväll i båten med min familj. Nu är jag rastlösare än någonsin! Och ikväll blir det MYS! =) jag vet inte riktigt vart än, men jag känner på mig att det kommer bli en sjukt rolig och härlig kväll tillsammans med de bästa =)

Jag har inget direkt att skriva om idag, så det får handla om det de blir ;)
Igår nej, föresten det var i förrgår så hade kakkis sin 17 års fest! Sjukt roligt var det där, tack för en välldigt rolig och trevlig fest kakka! Den kvällen fick mig att tänka, jag har blundat alldeles för hårt för vad som händer... jag kan inte riktigt förklara här, men dem som känner mig väl vet vad jag snackar om. Olivia och Ninnie hade rätt, och det är jag glad för. Tack för all stöttning jag får från alla håll och kanter!

peas´n love ♥

Balen

Vem har egentligen kommit på den sjuka tanken att man skall ha bal när man slutar 3:an? det är ju säker jätte roligt och så, men det är så fruktansvärt dyrt... allt man har planerat, alla pengar och alla önskningar och förväntningar man har på balen, allt, ja allt försvinner på en ända kväll! En kväll sedan är alla pengar och allt ens jobb med att få ihop saker till balen som bortblåsta.

Jag var och kollade på alla dessa underbara klännigar, håruppsättningar, accesoarer mm innan idag, det slog mig så hårt att alla som var med måste ha jobbat och lagt ner så himmla mycket tid på det. hoppas dom allihopa har kul!
Det var jätte roligt att se alla från kattegatt som man inte har sett finklädd förut uppklädda! SÅ kreativa vissa av dem har varit!
här nedan följer några bilder på dagens balkandidater.


    

Nu är jag närmre balen än någonsin, bara två år kvar!


peas´n love ♥