cuf

Tjena!

i helgen hände något alldeles extra! jag hängde med cuf gänget i halland till väsby för att träffa alla andra trevliga cuf:are och för att lära mig massvis med grejer nu inför valet! jag kan känna nu när jag kommit hem att det var synd att jag inte gått med tidigare, för det var faktiskt mycket roligare än jag trodde det skulle vara!

vi fick lyssna på massvis med sköna människor och fick mycket fika (vilket jag vet att Tefo3c gillar!) och vi lekte massa roliga lekar! så de som inte är med i cuf än tycker jag skall bli det med en gång!

sista året.

Hej allihopa!
Gud vilken student fest igår! Helt galet roligt, det är fasiken i mig mycket roligare att gå i trean på gymnasiet än vad jag kunde tänka mig! det är många som sagt till mig att "ta tillvara på denna tiden, den kommer försvinna så fort" och liknande saker, men då har jag bara tänkt "jo men visst, jag har gått i skolan i 12 år snart, det kommer inte förändras så radikalt". Det har ju klart inte förändrats så himla mycket heller, jo gymnasiet skiljer sig grymt mycket mot grund skolan!

Jag är så glad att äntligen gå i sista året nu, tack alla för ni är så galet bra!


Amanda